Kiraz’a 72 milyon liralık içme suyu yatırımı

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 27.05.2024 - 10:03, Güncelleme: 27.05.2024 - 10:03 2752 kez okundu.
 

Kiraz’a 72 milyon liralık içme suyu yatırımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kayıp ve kaçak oranlarını en aza indirmeyi hedefleyen yatırımlarını sürdürüyor.
Bu doğrultuda Kiraz ilçesinin 3 mahallesine hizmet edecek 71 kilometrelik yeni içme suyu hattı inşa ediliyor.   İZSU Genel Müdürlüğü, kent genelinde ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu hatlarını yeniliyor. Merkez ve kırsal mahallelerde altyapı yatırımlarını sürdüren İZSU, Kiraz’ın Cevizli, Bahçearası ve Mersinlidere mahallelerinde 71 kilometre içme suyu ana boru hattı inşa ediyor. 72 milyon lira maliyetle hayata geçirilen projeyle birlikte, Kiraz ilçesi kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşurken, bölgedeki su kayıp ve kaçak oranı da düşecek.   18 kilometrelik hat tamamlandı Çalışmalar hakkında bilgi veren İZSU Yapı Denetim Görevlisi İnşaat Mühendisi Ulaş Şahin, “Bölgedeki içme suyu hattı çalışmalarımızla toplam 71 kilometre içme suyu ana boru hattı imal ediyoruz. Proje kapsamında Mersinlidere Mahallesi’nde 18 kilometrelik hat imalatını tamamladık. Böylelikle işin yüzde 25’lik kısmını bitirmiş oluyoruz. Ayrıca bölgede mevcutta bulunan içme suyu yapılarının bakım ve onarım işleri için malzeme teminine devam ediyoruz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kayıp ve kaçak oranlarını en aza indirmeyi hedefleyen yatırımlarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda Kiraz ilçesinin 3 mahallesine hizmet edecek 71 kilometrelik yeni içme suyu hattı inşa ediliyor.
 
İZSU Genel Müdürlüğü, kent genelinde ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu hatlarını yeniliyor. Merkez ve kırsal mahallelerde altyapı yatırımlarını sürdüren İZSU, Kiraz’ın Cevizli, Bahçearası ve Mersinlidere mahallelerinde 71 kilometre içme suyu ana boru hattı inşa ediyor. 72 milyon lira maliyetle hayata geçirilen projeyle birlikte, Kiraz ilçesi kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşurken, bölgedeki su kayıp ve kaçak oranı da düşecek.
 
18 kilometrelik hat tamamlandı
Çalışmalar hakkında bilgi veren İZSU Yapı Denetim Görevlisi İnşaat Mühendisi Ulaş Şahin, “Bölgedeki içme suyu hattı çalışmalarımızla toplam 71 kilometre içme suyu ana boru hattı imal ediyoruz. Proje kapsamında Mersinlidere Mahallesi’nde 18 kilometrelik hat imalatını tamamladık. Böylelikle işin yüzde 25’lik kısmını bitirmiş oluyoruz. Ayrıca bölgede mevcutta bulunan içme suyu yapılarının bakım ve onarım işleri için malzeme teminine devam ediyoruz” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.