Kınık'ın yeni Belediye Başkanı Sema Bodur...

SİYASET/POLİTİKA 01.04.2024 - 10:39, Güncelleme: 01.04.2024 - 10:39 1466+ kez okundu.
 

Kınık'ın yeni Belediye Başkanı Sema Bodur...

Kınık'ta belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Sema Bodur kazandı.
Kınık ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Sema Bodur kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Sema Bodur 9 bin 823, AK Parti adayı Sami Mollaahmet 7 bin 18 oy aldı. (Açılan sandık oranı: % 93,02 ) Sema Bodur kimdir? I·zmir’in Kınık ilc¸esinde 1966'da dogˆan Sema Bodur, ilk, orta ve lise o¨gˆrenimini dogˆup bu¨yu¨du¨gˆu¨ ilc¸ede tamamladı. Sema Bodur, 1991 yılında I·zmir Genc¸lik ve Spor I·l Mu¨du¨rlu¨gˆu¨'nde memuriyete bas¸ladı. Bir süre antreno¨rlu¨k ve kulu¨p yo¨neticiligˆi de yapan Bodur, evli ve 1 çocuk annesidir. 
Kınık'ta belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Sema Bodur kazandı.

Kınık ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Sema Bodur kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Sema Bodur 9 bin 823, AK Parti adayı Sami Mollaahmet 7 bin 18 oy aldı. (Açılan sandık oranı: % 93,02 )

Sema Bodur kimdir?
I·zmir’in Kınık ilc¸esinde 1966'da dogˆan Sema Bodur, ilk, orta ve lise o¨gˆrenimini dogˆup bu¨yu¨du¨gˆu¨ ilc¸ede tamamladı. Sema Bodur, 1991 yılında I·zmir Genc¸lik ve Spor I·l Mu¨du¨rlu¨gˆu¨'nde memuriyete bas¸ladı. Bir süre antreno¨rlu¨k ve kulu¨p yo¨neticiligˆi de yapan Bodur, evli ve 1 çocuk annesidir. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.