Kınık Belediye Başkanlığı İçin Son Anket Sonuçları Belli Oldu: Sami Mollaahmet Önde Gidiyor.

EGE HABERLERİ 29.03.2024 - 11:28, Güncelleme: 29.03.2024 - 11:28 4419+ kez okundu.
 

Kınık Belediye Başkanlığı İçin Son Anket Sonuçları Belli Oldu: Sami Mollaahmet Önde Gidiyor.

Kınık ilçesinde gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre, belediye başkanlığı için yarışan adaylar arasında Sami Mollaahmet önde gidiyor.
Yapılan ankete göre, Mollaahmet rakiplerine 54,6 oy farkıyla üstünlük sağlamış durumda. Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği ilçede, adaylar vatandaşları ziyaretlerini sürdürürken sokaklarda yapılan anket çalışmaları, seçmenlerin tercihlerini yansıtan önemli bir gösterge haline geldi. Ankete katılan Kınık'lı vatandaşların %54,6'sının Mollaahmet'e oy vereceği belirtiliyor. Anket sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sami Mollaahmet, sonuçlardan memnuniyet duyduğunu ve seçimin kazanılacağına dair umutlu olduğunu dile getirdi. Seçim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte, adaylar arasındaki rekabetin daha da artması bekleniyor. Kınıklı seçmenler, ister istemez adayların vaatlerini, projelerini ve icraatlarını yakından takip ediyor. Bu doğrultuda, seçim atmosferinin daha da kızışması beklenirken, Sami Mollaahmet'in önde gittiği son anket sonuçları, seçim öncesi heyecanı artırıyor.
Kınık ilçesinde gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre, belediye başkanlığı için yarışan adaylar arasında Sami Mollaahmet önde gidiyor.

Yapılan ankete göre, Mollaahmet rakiplerine 54,6 oy farkıyla üstünlük sağlamış durumda.

Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği ilçede, adaylar vatandaşları ziyaretlerini sürdürürken sokaklarda yapılan anket çalışmaları, seçmenlerin tercihlerini yansıtan önemli bir gösterge haline geldi. Ankete katılan Kınık'lı vatandaşların %54,6'sının Mollaahmet'e oy vereceği belirtiliyor.

Anket sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sami Mollaahmet, sonuçlardan memnuniyet duyduğunu ve seçimin kazanılacağına dair umutlu olduğunu dile getirdi.

Seçim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte, adaylar arasındaki rekabetin daha da artması bekleniyor. Kınıklı seçmenler, ister istemez adayların vaatlerini, projelerini ve icraatlarını yakından takip ediyor. Bu doğrultuda, seçim atmosferinin daha da kızışması beklenirken, Sami Mollaahmet'in önde gittiği son anket sonuçları, seçim öncesi heyecanı artırıyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.