KENDİNİ TAZELEME SANATI: MASAJ

GÜNDEM/GÜNCEL 05.11.2023 - 16:52, Güncelleme: 05.11.2023 - 16:52 1406+ kez okundu.
 

KENDİNİ TAZELEME SANATI: MASAJ

Hızlı akan bir günü biraz yavaşlatmak, stres faktörlerinden uzaklaşmak, dinginleşmek ve içe dönmek; şüphesiz herkesin ihtiyacı. Ancak öyle bir koşuşturma içerisindeyiz ki çoğu zaman bu ihtiyacı görmezden geliyor ve gündelik rutine kendimizi kaptırıp gidebiliyoruz.
Oysa masaj, tam da ihtiyacınız olan ve kendinize ayırabileceğiniz en kaliteli dakikalar. Masaj sırasında gözlerinizi kapattığınızda mistik bir koku eşliğinde kulağınızda dingin ve sizi tam da olmanız gereken yerde hissettiren bir müzik bulunur. Ortamdaki sakinleştirici atmosfer eşliğinde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu bölgelere uygulanan tekniklerle birlikte gelen rahatlık hissiyle kendinizi çok iyi hissedersiniz. Gözlerinizi açtığınızda ise tam anlamıyla stresten arınmış ve rahatlamış olarak gününüze devam edebilirsiniz.   Binlerce yıldır insanların hayatlarına dokunarak hem bedene hem de ruha şifa veren masaj, ihtiyaçlara göre farklılık gösteriyor. Alanında uzman masör ve masözler, masaj salonlarında size uygun masaj yöntemini belirlerler.    Eğer biraz gevşemeye ihtiyacınız varsa; İsveç masaj türleri tam da size göre. İçinde aromaterapi masajını da barındıran İsveç masajı, aradığınız rahatlık ve zindelik hissini size sunacaktır. Aromaterapi masajında kullanılan masaj yağları, sizin ihtaçlarınıza göre seçilerek uygulanmaktadır. Eğer stresten uzaklaşmak ve biraz sakinleşmek isterseniz relax masajı, size kendinizi pamuk gibi hissettirecektir. Masa başında çalışarak bel, boyun veya sırt ağrısı çekiyorsanız, medikal masaj size uygun olabilir. Medikal masaj, fizyoterapist gibi uzmanlar tarafından ihtiyaca özel olarak uygulanan bir masaj türüdür. Geçmişten günümüze popülerliğini koruyan, kökleri çok eski dönemlere dayanan Uzakdoğu masajı da çok tercih edilen bir masaj türü olarak karşımıza çıkıyor. Uygulanması klasik masaj türlerine göre farklı olarak minderde gerçekleşen Thai masajı, esnekliği arttırmak ve gerginliği azaltma hedeflere dayanarak germe ve çekme gibi yöntemler kullanılarak uygulanır.   Eğer kendinize vakit ayırmaya ve kendinizle kaliteli vakit geçirmeye karar verdiyseniz ihtiyaçlarınızı en iyi ve güvenilir şekilde karşılayacak bir masaj salonu aramaya koyulabilirsiniz. Belirlediğiniz lokasyonlarda size hitap eden, güvenilir ve hijyenik masaj salonunu bulmak için ise https://nereyegidilmeli.com/ web sitesini ziyaret edebilir, adından seçtiğiniz masaj salonunda alanında uzman, sertifikalı masöz veya masözünüzle masaj türünü karar vererek seanslara başlayabilirsiniz. 
Hızlı akan bir günü biraz yavaşlatmak, stres faktörlerinden uzaklaşmak, dinginleşmek ve içe dönmek; şüphesiz herkesin ihtiyacı. Ancak öyle bir koşuşturma içerisindeyiz ki çoğu zaman bu ihtiyacı görmezden geliyor ve gündelik rutine kendimizi kaptırıp gidebiliyoruz.

Oysa masaj, tam da ihtiyacınız olan ve kendinize ayırabileceğiniz en kaliteli dakikalar. Masaj sırasında gözlerinizi kapattığınızda mistik bir koku eşliğinde kulağınızda dingin ve sizi tam da olmanız gereken yerde hissettiren bir müzik bulunur. Ortamdaki sakinleştirici atmosfer eşliğinde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu bölgelere uygulanan tekniklerle birlikte gelen rahatlık hissiyle kendinizi çok iyi hissedersiniz. Gözlerinizi açtığınızda ise tam anlamıyla stresten arınmış ve rahatlamış olarak gününüze devam edebilirsiniz.

 

Binlerce yıldır insanların hayatlarına dokunarak hem bedene hem de ruha şifa veren masaj, ihtiyaçlara göre farklılık gösteriyor. Alanında uzman masör ve masözler, masaj salonlarında size uygun masaj yöntemini belirlerler. 

 

Eğer biraz gevşemeye ihtiyacınız varsa; İsveç masaj türleri tam da size göre. İçinde aromaterapi masajını da barındıran İsveç masajı, aradığınız rahatlık ve zindelik hissini size sunacaktır. Aromaterapi masajında kullanılan masaj yağları, sizin ihtaçlarınıza göre seçilerek uygulanmaktadır. Eğer stresten uzaklaşmak ve biraz sakinleşmek isterseniz relax masajı, size kendinizi pamuk gibi hissettirecektir. Masa başında çalışarak bel, boyun veya sırt ağrısı çekiyorsanız, medikal masaj size uygun olabilir. Medikal masaj, fizyoterapist gibi uzmanlar tarafından ihtiyaca özel olarak uygulanan bir masaj türüdür. Geçmişten günümüze popülerliğini koruyan, kökleri çok eski dönemlere dayanan Uzakdoğu masajı da çok tercih edilen bir masaj türü olarak karşımıza çıkıyor. Uygulanması klasik masaj türlerine göre farklı olarak minderde gerçekleşen Thai masajı, esnekliği arttırmak ve gerginliği azaltma hedeflere dayanarak germe ve çekme gibi yöntemler kullanılarak uygulanır.

 

Eğer kendinize vakit ayırmaya ve kendinizle kaliteli vakit geçirmeye karar verdiyseniz ihtiyaçlarınızı en iyi ve güvenilir şekilde karşılayacak bir masaj salonu aramaya koyulabilirsiniz. Belirlediğiniz lokasyonlarda size hitap eden, güvenilir ve hijyenik masaj salonunu bulmak için ise https://nereyegidilmeli.com/ web sitesini ziyaret edebilir, adından seçtiğiniz masaj salonunda alanında uzman, sertifikalı masöz veya masözünüzle masaj türünü karar vererek seanslara başlayabilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.