Kemalpaşa'nın seçimi CHP'li Mehmet Türkmen oldu

SİYASET/POLİTİKA 01.04.2024 - 09:52, Güncelleme: 01.04.2024 - 09:52 795+ kez okundu.
 

Kemalpaşa'nın seçimi CHP'li Mehmet Türkmen oldu

Kemalpaşa ilçesinde yapılan belediye başkanı seçimlerinde Mehmet Türkmen, büyük bir zafer elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre büyük bir zafer elde ederek Kemalpaşa Belediye Başkanı oldu. Seçim zaferinin ardından yaptığı konuşmada, Kemalpaşa ilçesinin geleceği için var gücüyle çalışacağını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. MEHMET TÜRKMEN KİMDİR? 1962 doğumlu olan Mehmet Türkmen, 1990-1999 yılları arasında ticaretle uğraştı. Üniversite mezunu olan Türkmen, 1999 ile 2009 yılları arasında Ulucak Belediye Başkanlığı yaptı. 2014-2023 yılları arasında Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı ve meclis üyeliği görevlerini yapan Türkmen, evli ve iki çocuk babasıdır.
Kemalpaşa ilçesinde yapılan belediye başkanı seçimlerinde Mehmet Türkmen, büyük bir zafer elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre büyük bir zafer elde ederek Kemalpaşa Belediye Başkanı oldu. Seçim zaferinin ardından yaptığı konuşmada, Kemalpaşa ilçesinin geleceği için var gücüyle çalışacağını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

MEHMET TÜRKMEN KİMDİR?

1962 doğumlu olan Mehmet Türkmen, 1990-1999 yılları arasında ticaretle uğraştı. Üniversite mezunu olan Türkmen, 1999 ile 2009 yılları arasında Ulucak Belediye Başkanlığı yaptı. 2014-2023 yılları arasında Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı ve meclis üyeliği görevlerini yapan Türkmen, evli ve iki çocuk babasıdır.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.