"Keçi can, kasap et derdinde" dedirtti! Zeynep Bastık, Milli Yas ilan edilmesine tepki gösterdi: Anlamıyorum...

AKTÜEL/MAGAZİN 20.10.2023 - 10:38, Güncelleme: 20.10.2023 - 10:38 9741+ kez okundu.
 

"Keçi can, kasap et derdinde" dedirtti! Zeynep Bastık, Milli Yas ilan edilmesine tepki gösterdi: Anlamıyorum...

İsrail'in bir hastaneyi bombalaması ile birlikte Gazze'de çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti. Bunun üzerine Türkiye'de 3 gün milli yas ilan edildi. Şarkıcı Zeynep Bastık duruma tepki gösterdi.
Zeynep Bastık'ın tepkisi; "Keçi can, kasap et derdinde" dedirtti! İsrail'in bir hastaneye bombalaması ile Gazze'de çok sayıda sivil hayatını kaybetti. Olay büyük tepkilere neden olurken, Türkiye'de de 3 günlük milli yas ilan edildi. Yas nedeniyle birçok kültür sanat faaliyeti de iptal edildi. Duruma ünlü şarkıcı Zeynep Bastık tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bastık şu ifadeleri kullandı: "Hepimiz yaşanan savaştan, yiten canlardan son derece üzgünüz, korkunç görüntülerin etkisindeyiz. Ve fakat bizim de herkes gibi bir mesleğimiz, sürdürmek zorunda olduğumuz bir işimiz var. Bir acıyı paylaşırken beklenen ilk ve tek şey, konserlerin, tiyatro oyunlarının tüm sanat aktivitelerinin, yani insanların aylarca maddi manevi emekler verdiği işlerinin iptal edilmesi mi olmalı? Binlerce insan evine ekmek götürüyor Kocaman bir sektörüz. Binlerce insanın evine ekmek götürdüğü, ciddiyetle yürütülen, nice zorluklara rağmen varlık göstermeye çalışan sanatçılar ve emekçilerle dolu büyük bir sektörüz. Tıpkı diğer sektördeki insanlar gibi bizim de sorumluluklarımı, ailemiz, sürdürmek zorunda olduğumuz bir yaşantımız var. Bir karar alınacaksa buna saygı duyuyoruz. Zaten gayriresmi şekilde günlerdir yastayız. Sadece neden acıyı paylaşmak demek binlerce insanın işlerinin durdurulması mesleğini icra edememesi demek, bunu anlamak istiyorum, anlayamıyorum."  
İsrail'in bir hastaneyi bombalaması ile birlikte Gazze'de çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti. Bunun üzerine Türkiye'de 3 gün milli yas ilan edildi. Şarkıcı Zeynep Bastık duruma tepki gösterdi.

Zeynep Bastık'ın tepkisi; "Keçi can, kasap et derdinde" dedirtti!

İsrail'in bir hastaneye bombalaması ile Gazze'de çok sayıda sivil hayatını kaybetti. Olay büyük tepkilere neden olurken, Türkiye'de de 3 günlük milli yas ilan edildi. Yas nedeniyle birçok kültür sanat faaliyeti de iptal edildi. Duruma ünlü şarkıcı Zeynep Bastık tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bastık şu ifadeleri kullandı:


"Hepimiz yaşanan savaştan, yiten canlardan son derece üzgünüz, korkunç görüntülerin etkisindeyiz. Ve fakat bizim de herkes gibi bir mesleğimiz, sürdürmek zorunda olduğumuz bir işimiz var. Bir acıyı paylaşırken beklenen ilk ve tek şey, konserlerin, tiyatro oyunlarının tüm sanat aktivitelerinin, yani insanların aylarca maddi manevi emekler verdiği işlerinin iptal edilmesi mi olmalı?


Binlerce insan evine ekmek götürüyor
Kocaman bir sektörüz. Binlerce insanın evine ekmek götürdüğü, ciddiyetle yürütülen, nice zorluklara rağmen varlık göstermeye çalışan sanatçılar ve emekçilerle dolu büyük bir sektörüz. Tıpkı diğer sektördeki insanlar gibi bizim de sorumluluklarımı, ailemiz, sürdürmek zorunda olduğumuz bir yaşantımız var. Bir karar alınacaksa buna saygı duyuyoruz.

Zaten gayriresmi şekilde günlerdir yastayız. Sadece neden acıyı paylaşmak demek binlerce insanın işlerinin durdurulması mesleğini icra edememesi demek, bunu anlamak istiyorum, anlayamıyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.