Karşıyaka’da makamdan değil sokaktan yönetim

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 22.05.2024 - 13:09, Güncelleme: 22.05.2024 - 13:09 1199 kez okundu.
 

Karşıyaka’da makamdan değil sokaktan yönetim

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, kentin simgelerinden Karşıyaka Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
 Başkan Ünsal Karşıyaka Çarşısı’nda halkla buluştu   Kanalizasyon temizleme ve ilaçlama çalışmalarını da yerinde inceleyen Ünsal “Göz bebeğimiz Çarşı’yı daha düzenli ve sağlıklı bir bölge haline getirmek için çalışıyoruz. Bu yolda özveriyle emek harcayan ekiplerimize ve bizden desteğini esirgemeyen Karşıyakalılara teşekkür ediyorum” dedi.  Seçim öncesinde sık sık kenti sokaktan, halkla birlikte yöneteceğini ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, sözünü tutarak ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karşıyaka Çarşısı’na yaklaşık iki saatlik bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Ünsal, onlarca yurttaşla selamlaştı, talep ve önerilerini dinledi. İş yerlerine de konuk olarak esnafla sohbet eden Ünsal, Çarşı’yı daha temiz, düzenli ve modern bir alan haline dönüştürmek için yaptıkları çalışmaları anlattı.  Başkan Ünsal ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün kanal temizlik ve ilaçlama ekibi ile Karşıyaka Belediyesi’nin ilaçlama ekibi tarafından, Kemalpaşa Caddesi ile bağlı sokaklarda yapılan kanal temizliği ve kanal ilaçlama çalışmalarını yerinde inceledi.  “HALKIN DESTEĞİ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ” Kendisini ilgiyle karşılayan esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Adaylık sürecinde söz verdiğim gibi Karşıyaka’yı halkımızla birlikte, makamdan değil sokaktan yönetmeye kararlıyız. Bu doğrultuda en sık ziyaret ettiğimiz yerlerden biri de İzmir’in en büyük açık hava alışveriş merkezleri arasında yer alan Çarşımız. İlçemizin adeta vitrini olan bu bölgeyi daha temiz, düzenli, sağlıklı ve çağdaş bir hale getirmek için gayretle çalışıyoruz. Hizmetlerimize halkımızın talepleri doğrultusunda yön veriyoruz. Çarşımızı hem fiziki hem de sosyal olarak iyileştirecek proje çalışmalarımız da devam ediyor. Her ziyaretimizde bizleri güler yüzle, sevgiyle karşılayan esnafımızın ve vatandaşlarımızın desteği en büyük gücümüz. Kentimizi el ele, katılımcı belediyecilik anlayışıyla yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, kentin simgelerinden Karşıyaka Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 Başkan Ünsal Karşıyaka Çarşısı’nda halkla buluştu

 

Kanalizasyon temizleme ve ilaçlama çalışmalarını da yerinde inceleyen ÜnsalGöz bebeğimiz Çarşı’yı daha düzenli ve sağlıklı bir bölge haline getirmek için çalışıyoruz. Bu yolda özveriyle emek harcayan ekiplerimize ve bizden desteğini esirgemeyen Karşıyakalılara teşekkür ediyorum” dedi. 

Seçim öncesinde sık sık kenti sokaktan, halkla birlikte yöneteceğini ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, sözünü tutarak ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karşıyaka Çarşısı’na yaklaşık iki saatlik bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Ünsal, onlarca yurttaşla selamlaştı, talep ve önerilerini dinledi. İş yerlerine de konuk olarak esnafla sohbet eden Ünsal, Çarşı’yı daha temiz, düzenli ve modern bir alan haline dönüştürmek için yaptıkları çalışmaları anlattı. 
Başkan Ünsal ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün kanal temizlik ve ilaçlama ekibi ile Karşıyaka Belediyesi’nin ilaçlama ekibi tarafından, Kemalpaşa Caddesi ile bağlı sokaklarda yapılan kanal temizliği ve kanal ilaçlama çalışmalarını yerinde inceledi. 

“HALKIN DESTEĞİ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”

Kendisini ilgiyle karşılayan esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal Adaylık sürecinde söz verdiğim gibi Karşıyaka’yı halkımızla birlikte, makamdan değil sokaktan yönetmeye kararlıyız. Bu doğrultuda en sık ziyaret ettiğimiz yerlerden biri de İzmir’in en büyük açık hava alışveriş merkezleri arasında yer alan Çarşımız. İlçemizin adeta vitrini olan bu bölgeyi daha temiz, düzenli, sağlıklı ve çağdaş bir hale getirmek için gayretle çalışıyoruz. Hizmetlerimize halkımızın talepleri doğrultusunda yön veriyoruz. Çarşımızı hem fiziki hem de sosyal olarak iyileştirecek proje çalışmalarımız da devam ediyor. Her ziyaretimizde bizleri güler yüzle, sevgiyle karşılayan esnafımızın ve vatandaşlarımızın desteği en büyük gücümüz. Kentimizi el ele, katılımcı belediyecilik anlayışıyla yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.