Karşıyaka Bostanlı Yerel Üretici Buluşması yeniden...

FİNANS/EKONOMİ (Medya ege) - Medya ege | 14.02.2024 - 08:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 08:31 1149+ kez okundu.
 

Karşıyaka Bostanlı Yerel Üretici Buluşması yeniden...

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Yerel Üretici Buluşması ile 18 Şubat Pazar günü yerel üreticiyi tüketiciyle aracı olmadan buluşturacak.
Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda açılan Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Atalık Tohum Merkezi’nde bugüne kadar 1800’e yakın atalık tohum koruma altına alındı. 300 bin paket ise ücretsiz olarak yerel üreticilerle ve halkla buluşturuldu. Karşıyaka Belediyesi, Yerel Üretici Pazarı’nı yeniden kuracağını duyurdu. İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticilerin kendi imkanlarıyla ürettikleri ürünleri satma imkanı bulacağı Yerel Üretici Pazarı, 18 Şubat Pazar günü saat 09.00'dan 18.00'e kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.
Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Yerel Üretici Buluşması ile 18 Şubat Pazar günü yerel üreticiyi tüketiciyle aracı olmadan buluşturacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda açılan Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Atalık Tohum Merkezi’nde bugüne kadar 1800’e yakın atalık tohum koruma altına alındı. 300 bin paket ise ücretsiz olarak yerel üreticilerle ve halkla buluşturuldu.

1-003.jpg

Karşıyaka Belediyesi, Yerel Üretici Pazarı’nı yeniden kuracağını duyurdu. İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticilerin kendi imkanlarıyla ürettikleri ürünleri satma imkanı bulacağı Yerel Üretici Pazarı, 18 Şubat Pazar günü saat 09.00'dan 18.00'e kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

2-003.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.