Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Vahşi Komedi ile sahnede

GÜNDEM/GÜNCEL 04.11.2023 - 11:26, Güncelleme: 04.11.2023 - 11:26 1451+ kez okundu.
 

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Vahşi Komedi ile sahnede

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu oyuncuları, tek perdelik oyun Vahşi Komedi ile sahneye çıkıyor.
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 17 Kasım’da Vahşi Komedi ile sahneye çıkacak. Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde sahnelenecek oyun, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Saat 20.30’da başlayacak olan oyun, 13 yaş üzeri seyirciyi kabul edecek. Oyuna ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun sahneleyeceği, insanın içindeki vahşetin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı Vahşi Komedi tiyatro oyunu, sizin de bu konuya bakış açınızı değiştirecek. Yelda Karatış’ın yazdığı tek perdelik oyun Zekeriya Hocalar yönetiminde 13 yaş üzeri seyirci kitlesi için ücretsiz olarak sahnelenecek. 3 ve 17 Kasım 2023 Pazar günü saat 20.30’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde yeniden sahnelenen oyunumuza tüm sanatseverleri bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu oyuncuları, tek perdelik oyun Vahşi Komedi ile sahneye çıkıyor.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 17 Kasım’da Vahşi Komedi ile sahneye çıkacak.

Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde sahnelenecek oyun, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Saat 20.30’da başlayacak olan oyun, 13 yaş üzeri seyirciyi kabul edecek.

Oyuna ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “ Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun sahneleyeceği, insanın içindeki vahşetin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı Vahşi Komedi tiyatro oyunu, sizin de bu konuya bakış açınızı değiştirecek. Yelda Karatış’ın yazdığı tek perdelik oyun Zekeriya Hocalar yönetiminde 13 yaş üzeri seyirci kitlesi için ücretsiz olarak sahnelenecek. 3 ve 17 Kasım 2023 Pazar günü saat 20.30’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde yeniden sahnelenen oyunumuza tüm sanatseverleri bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.