KARABAĞLAR KAYMAKAMIN'DAN OTİZİMLİ ÇOCUKLARA ZİYARET.

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 17:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3609+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR KAYMAKAMIN'DAN OTİZİMLİ ÇOCUKLARA ZİYARET.

KARABAĞLAR KAYMAKAMIN'DAN OTİZİMLİ ÇOCUKLARA ZİYARET.
KARABAĞLAR KAYMAKAMIN'DAN OTİZİMLİ ÇOCUKLARA ZİYARET. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Çağrı Spor Kulübü derneğinde Taekwondo -Kıck Boks branşlarında sayısız sporcular yetiştiren  milli antrenör ve Milli hakem Ahmet Bereket ve Milli sporcu ve antrenör Av.Suzan YUŞAN nezaretinde, Otizimli Çocuklara yönelik olarak ücretsiz olarak düzenlenen spor faaliyetlerini ziyaret etti.  Yapılan çalışmalar ile ilgili Kulüp başkanı ve antrenörü Ahmet BEREKET' den bilgi alan Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür ÖNEĞİ Otizimli Çocuklar ile yakından ilgilenip, velilerle de  sohbet edip sorunlarını dinledi.  Yürütülen çalışmaların özellikle Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılıyor olması ve ücretsiz olarak böyle bir hizmetin Karabağlar ilçesinde veriliyor olmasından ötürü Milli Antrenör ve Hakem Ahmet BEREKET ve teknik ekibe  memnuniyet ve tebriklerini iletti.
KARABAĞLAR KAYMAKAMIN'DAN OTİZİMLİ ÇOCUKLARA ZİYARET.

KARABAĞLAR KAYMAKAMIN'DAN OTİZİMLİ ÇOCUKLARA ZİYARET.

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Çağrı Spor Kulübü derneğinde Taekwondo -Kıck Boks branşlarında sayısız sporcular yetiştiren  milli antrenör ve Milli hakem Ahmet Bereket ve Milli sporcu ve antrenör Av.Suzan YUŞAN nezaretinde, Otizimli Çocuklara yönelik olarak ücretsiz olarak düzenlenen spor faaliyetlerini ziyaret etti. 

Yapılan çalışmalar ile ilgili Kulüp başkanı ve antrenörü Ahmet BEREKET' den bilgi alan Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür ÖNEĞİ Otizimli Çocuklar ile yakından ilgilenip, velilerle de  sohbet edip sorunlarını dinledi. 

Yürütülen çalışmaların özellikle Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılıyor olması ve ücretsiz olarak böyle bir hizmetin Karabağlar ilçesinde veriliyor olmasından ötürü Milli Antrenör ve Hakem Ahmet BEREKET ve teknik ekibe  memnuniyet ve tebriklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.