Kapımızın önüne 1 kap su ve 1 kap mama bırakmayı unutmayalım

EGE HABERLERİ 06.08.2023 - 12:53, Güncelleme: 06.08.2023 - 12:53 4191+ kez okundu.
 

Kapımızın önüne 1 kap su ve 1 kap mama bırakmayı unutmayalım

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sıcak dalgalarına dikkat çekerek vatandaşları sokak hayvanları konusunda duyarlı olmaya çağırdı.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sıcak dalgalarının yaşandığı şu günlerde vatandaşlara "Dostlarımız için kapımızın önüne 1 kap su ve 1 kap mama bırakmayı unutmayalım" cümleleri ile çağrıda bulundu. Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz haftalarda Can Dostlarımıza Bir Kap Su Kampanyası başlattı. Belediye Başkanı Serdar Sandal da konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir çağrı yaparak vatandaşları sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya çağırdı. Başkan Sandal şunları aktardı; "Dostlarımızı korumak ve yaşamlarını kolaylaştırmak hepimizin görevi. Bu sıcak havalarda sevimli can dostlarımız için kapımızın önüne 1 kap su ve 1 kap mama bırakmayı unutmayalım."
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sıcak dalgalarına dikkat çekerek vatandaşları sokak hayvanları konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sıcak dalgalarının yaşandığı şu günlerde vatandaşlara "Dostlarımız için kapımızın önüne 1 kap su ve 1 kap mama bırakmayı unutmayalım" cümleleri ile çağrıda bulundu.

Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz haftalarda Can Dostlarımıza Bir Kap Su Kampanyası başlattı.

Belediye Başkanı Serdar Sandal da konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir çağrı yaparak vatandaşları sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya çağırdı. Başkan Sandal şunları aktardı; "Dostlarımızı korumak ve yaşamlarını kolaylaştırmak hepimizin görevi. Bu sıcak havalarda sevimli can dostlarımız için kapımızın önüne 1 kap su ve 1 kap mama bırakmayı unutmayalım."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.