Kalp kırmaya değil rekor kırmaya geliyoruz

EGE HABERLERİ 28.01.2024 - 15:05, Güncelleme: 28.01.2024 - 15:38 20394+ kez okundu.
 

Kalp kırmaya değil rekor kırmaya geliyoruz

İzmir’in Dikili ilçesinde CHP’den belediye başkanı aday adayı olan Mesut Özmenay iki gündür hakkında çıkan haberler için kısa bir açıklama yaptı.
Özmenay korkunun ecele faydası yoktur Bazı haber sitelerine iki gündür çıkan haber değeri olmayacak nitelikte haberin kimler tarafından yaptırılıp finanse edildiğini çok iyi biliyoruz. Fakat korkunun ecele faydası yoktur . Biz Dikili’ye, Dikili halkına hizmet etmek için bu yola girdiğimizi her fırsatta dile getirdik ,bizim şahıslarla ve kurumlarla en küçük bir sorunumuz olmamıştır. İki yıldır sosyal medyada bize bir suçlama bulunamayınca pandemi döneminde sokağa çıkma yasaklarında eve hapsolmuş evlatlarımı eğlendirmek için yaptığımız bazı videoları öne sürenler bilmelidirler ki ,ben bir babayım ve evlatlarım mutlu olsun diye gerektiğinde her baba gibi onlara oyunlar oynarım. Bundan da hiç gocunmam. Bana söyleyecek sözü olmayanların bu videolar ile akılları sıra bana saldırmaya çalışmaları akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Kalp Kırmaya Değil Rekor kırmaya geliyorum. Perşembe günü Dikili Mesut olacak, bunu çok iyi bilenler saldırılarını daha da arttırıyor ama elinizi kalbinize götürün merak etmeyin bu son geri sayım başladı.
İzmir’in Dikili ilçesinde CHP’den belediye başkanı aday adayı olan Mesut Özmenay iki gündür hakkında çıkan haberler için kısa bir açıklama yaptı.

Özmenay korkunun ecele faydası yoktur

Bazı haber sitelerine iki gündür çıkan haber değeri olmayacak nitelikte haberin kimler tarafından yaptırılıp finanse edildiğini çok iyi biliyoruz. Fakat korkunun ecele faydası yoktur .

Biz Dikili’ye, Dikili halkına hizmet etmek için bu yola girdiğimizi her fırsatta dile getirdik ,bizim şahıslarla ve kurumlarla en küçük bir sorunumuz olmamıştır.

İki yıldır sosyal medyada bize bir suçlama bulunamayınca pandemi döneminde sokağa çıkma yasaklarında eve hapsolmuş evlatlarımı eğlendirmek için yaptığımız bazı videoları öne sürenler bilmelidirler ki ,ben bir babayım ve evlatlarım mutlu olsun diye gerektiğinde her baba gibi onlara oyunlar oynarım. Bundan da hiç gocunmam.

Bana söyleyecek sözü olmayanların bu videolar ile akılları sıra bana saldırmaya çalışmaları akıl tutulmasından başka bir şey değildir.

Kalp Kırmaya Değil Rekor kırmaya geliyorum. Perşembe günü Dikili Mesut olacak, bunu çok iyi bilenler saldırılarını daha da arttırıyor ama elinizi kalbinize götürün merak etmeyin bu son geri sayım başladı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.