Kabine toplantısı sona erdi işte başlıklar

GÜNDEM/GÜNCEL 03.07.2023 - 19:33, Güncelleme: 04.07.2023 - 08:32 4319+ kez okundu.
 

Kabine toplantısı sona erdi işte başlıklar

Merakla beklenen kabine toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında satır başları  Ekim-Kasım ayından itibaren deprem konutlarının teslimatına başlayacağız. Giden canlarımızı geri getiremeyiz ama maddi kayıplarımızı telafi edecek kudrete sahibiz. Muhalefetin adayı Rusya ile aramızda kriz çıkarmaya çalıştı. Başkaları ne yaparsa yapsın bizim ana gündemimiz deprem bölgesidir. Sandıkta milletten yediği tokatın acısını depremzedelerden çıkartan faşistlere rağmen tüm milletimizi kucaklamaya devam edeceğiz. İsveç’te Kur'an-ı Kerim’e alçakça saldırı hepimizi öfkelendirmiştir. Bunlar İslam düşmanlığından beslenen nefret suçlarıdır. Böyle bir özgürlük olamaz.  Camilerimizi hedef alan eylemler ile kutsal kitabımıza yapılan rezil saldırılar arasında hiçbir fark yoktur. Söz konusu kendi güvenlikleri olunca hiçbir hak, hukuk tanımayanlar, sıra Müslümanların kutsallarına gelince birden fikir özgürlüğünü hatırlıyor.(Fransa’daki olaylar) İlgili birimlerimizle süreci yakından takip ediyoruz. Endişe ile takip ettiğimiz hadiselerin bir an önce sona ermesini diliyoruz. Mora'daki yüzlerce kişinin ölümü Titanik'i görmeye giden 5 zengin kadar gündem olmadı.   14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde bu zihniyeti sandığa gömen insanımızın 31 Mart 2024 seçimlerinde de bunlara geçit vermeyeceğine inanıyorum. Fransa'daki olayların göçmenlere ve Müslümanlara yönelik yeni bir baskı, yıldırma, sindirme furyasına yol açmasından kaygı duyuyoruz. (Fransa) Sokak olayları meşru bir hak arama metodu olamaz. Sıfır ve 2. el araç fiyatlarında oluşan balonu da yakından takip ediyoruz. Aç gözlülükten kaynaklanan bu meselenin üstüne gideceğiz. Denetimler artacak. Stokçuluk ve fırsatçılık yapanlara asla müsaade edilmeyecek. Memur maaşlarına yapılacak zam miktarıyla ilgili süreci başlatıyoruz. Çarşamba günü enflasyon oranı netleşmiş olacak. Biz de memur ve emekliye verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bayramda depremzede kardeşlerimizi ihmal etmedik. Kabine üyelerimizden milletvekillerimize pek çok arkadaşımız deprem bölgesindeydi.   Deprem bölgesinde evleri yıkılan çok sayıda vatandaşımızın gelecek bayramı evlerinde karşılamasını temenni ediyoruz.  11 vilayetimizin tamamında ihya çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ öncü rol oynuyor.  Ekim kasım ayından itibaren yapımı tamamlanan konutların teslimatına başlıyoruz. Amacımız ilk 1 sene içinde 319 bin deprem konutunu teslim etmektir.
Merakla beklenen kabine toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında satır başları 

Ekim-Kasım ayından itibaren deprem konutlarının teslimatına başlayacağız.

Giden canlarımızı geri getiremeyiz ama maddi kayıplarımızı telafi edecek kudrete sahibiz.

Muhalefetin adayı Rusya ile aramızda kriz çıkarmaya çalıştı.

Başkaları ne yaparsa yapsın bizim ana gündemimiz deprem bölgesidir.

Sandıkta milletten yediği tokatın acısını depremzedelerden çıkartan faşistlere rağmen tüm milletimizi kucaklamaya devam edeceğiz.

İsveç’te Kur'an-ı Kerim’e alçakça saldırı hepimizi öfkelendirmiştir. Bunlar İslam düşmanlığından beslenen nefret suçlarıdır. Böyle bir özgürlük olamaz. 

Camilerimizi hedef alan eylemler ile kutsal kitabımıza yapılan rezil saldırılar arasında hiçbir fark yoktur. Söz konusu kendi güvenlikleri olunca hiçbir hak, hukuk tanımayanlar, sıra Müslümanların kutsallarına gelince birden fikir özgürlüğünü hatırlıyor.(Fransa’daki olaylar) İlgili birimlerimizle süreci yakından takip ediyoruz. Endişe ile takip ettiğimiz hadiselerin bir an önce sona ermesini diliyoruz.

Mora'daki yüzlerce kişinin ölümü Titanik'i görmeye giden 5 zengin kadar gündem olmadı.

 

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde bu zihniyeti sandığa gömen insanımızın 31 Mart 2024 seçimlerinde de bunlara geçit vermeyeceğine inanıyorum.

Fransa'daki olayların göçmenlere ve Müslümanlara yönelik yeni bir baskı, yıldırma, sindirme furyasına yol açmasından kaygı duyuyoruz.

(Fransa) Sokak olayları meşru bir hak arama metodu olamaz.

Sıfır ve 2. el araç fiyatlarında oluşan balonu da yakından takip ediyoruz. Aç gözlülükten kaynaklanan bu meselenin üstüne gideceğiz.

Denetimler artacak. Stokçuluk ve fırsatçılık yapanlara asla müsaade edilmeyecek.

Memur maaşlarına yapılacak zam miktarıyla ilgili süreci başlatıyoruz. Çarşamba günü enflasyon oranı netleşmiş olacak. Biz de memur ve emekliye verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.

Bayramda depremzede kardeşlerimizi ihmal etmedik. Kabine üyelerimizden milletvekillerimize pek çok arkadaşımız deprem bölgesindeydi.

 

Deprem bölgesinde evleri yıkılan çok sayıda vatandaşımızın gelecek bayramı evlerinde karşılamasını temenni ediyoruz.

 11 vilayetimizin tamamında ihya çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ öncü rol oynuyor. 

Ekim kasım ayından itibaren yapımı tamamlanan konutların teslimatına başlıyoruz. Amacımız ilk 1 sene içinde 319 bin deprem konutunu teslim etmektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.