JASAT timi şüpheli 2 kişi ile birlikte hayvanları ele geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2021 - 12:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2452+ kez okundu.
 

JASAT timi şüpheli 2 kişi ile birlikte hayvanları ele geçirdi

İzmir’in Torbalı ilçesinde 70 adet küçükbaş hayvanın çalınması üzerine JASAT timi, şüpheli 2 kişi ile birlikte hayvanları ele geçirdi.
Torbalı ilçesi Dirmil Mahallesi'nde 27 Ocak 2021 tarihinde 70 adet küçükbaş hayvan hırsızlığı olayın faillerin yakalanması için yapılan istihbarat çalışmalar neticesinde şüphelilerin yeri ve kimlikleri tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri (JASAT) tarafından belirlenen bir adrese gerçekleştirilen operasyonda, M.A. ve H.A. isimli 2 şüpheli çalınan hayvanlar ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin yapılan sorgularında M.A.'nın 5 hayvan hırsızlığı, 2 göçmen kaçakçılığı, 2 uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 2 hırsızlık malını satın almak suçlarından olmak üzere toplam 11 ayrı suç kaydından yakalamasının olduğu; diğer şüpheli H.A.nın 8 ayrı suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi. Savcılık kararı ile mahkemeye gönderilen şüphelilerden M.A. tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi, H.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İzmir’in Torbalı ilçesinde 70 adet küçükbaş hayvanın çalınması üzerine JASAT timi, şüpheli 2 kişi ile birlikte hayvanları ele geçirdi.

Torbalı ilçesi Dirmil Mahallesi'nde 27 Ocak 2021 tarihinde 70 adet küçükbaş hayvan hırsızlığı olayın faillerin yakalanması için yapılan istihbarat çalışmalar neticesinde şüphelilerin yeri ve kimlikleri tespit edildi.

Jandarmanın dedektifleri (JASAT) tarafından belirlenen bir adrese gerçekleştirilen operasyonda, M.A. ve H.A. isimli 2 şüpheli çalınan hayvanlar ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Şüphelilerin yapılan sorgularında M.A.'nın 5 hayvan hırsızlığı, 2 göçmen kaçakçılığı, 2 uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 2 hırsızlık malını satın almak suçlarından olmak üzere toplam 11 ayrı suç kaydından yakalamasının olduğu; diğer şüpheli H.A.nın 8 ayrı suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi.

Savcılık kararı ile mahkemeye gönderilen şüphelilerden M.A. tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi, H.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.