İzmirliler'den 'Lunapark Kapanmasın' Çağrısı

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 24.05.2024 - 11:05, Güncelleme: 24.05.2024 - 11:05 2057 kez okundu.
 

İzmirliler'den 'Lunapark Kapanmasın' Çağrısı

Yıllardır hizmet veren, özellikle çocuk ve gençlerin en sevdiği mekanların başında gelen İzmir Lunapark' ın kapatılması kararı vatandaşlardan tepki gördü.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın kentin sembol mekanlarından biri olan İzmir Lunapark'ın kapatılacağı açıklamasının ardından vatandaşlardan lunapark kapanmasın çağrısı geldi.  Vatandaşlar, İzmir ve Ege Bölgesi'nde binlerce insanın hatıralarının canlı tanıklığını yapan İzmir Lunapark'ın, 7'den 70'e tüm İzmirliler için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti.  İzmir'in bu önemli değerinin korunması gerektiğini söyleyen vatandaşlar gerekli düzenlemelerin yapılıp, İzmir Lunapark'ın kapılarını kapatmaması görüşünde birleşti.  SELMAN AS (ÖĞRENCİ) Lunapark, İzmir için önemli mekanlardan birisi. Sembolik bir anlamı var. Küçük büyük herkesin eğlenebildiği bir yer. Kapatılmasını istemiyorum. MURAT ÜNAL (TEKNİSYEN)  Burası uzun zamandır İzmir için önemli bir buluşma noktası oldu. Her yaştan İzmirli için önemli bir eğlence merkezi. Kentin merkezinde ailecek gelinebilecek, vakit geçirilebilecek bir yer. Buradan çevredeki esnaf da faydalanıyor. Eğer kapatılmazsa daha çok insan yararlanabilir diye düşünüyoruz.  ZEHRA ÜNAL Fuar alanı doğal ortamıyla insanın stresini atabileceği sayılı yerlerden birisi. İzmir Lunapark, hem sosyal hem de kültürel olarak önemli bir merkez. Bu nedenle özellikle çocuklu ailelerin uğrak noktası. Daha çok insanın bu imkanlardan yararlanabilmesi gerekiyor.  YUSUF KALKAN (ÖĞRENCİ) İzmirde yıllardır kapıları açık kalan ve insanları mutlu eden lunaparkın kapatılması kararını doğru bulmuyorum. Burası hoşça vakit geçirilebilecek güvenli bir yer. Farklı oyun alternatifleriyle insanlar keyifli saatler yaşayabiliyorlar. BUSE ÇİLENK (ÖĞRENCİ) İzmir Lunapark, insanların hem eğlenebilecekleri hem de yeşil ortamın içinde nefes alabilecekleri bir buluşma noktası. Yalnız İzmir'den değil çevre illerden de insanlar buraya gelerek beraber vakit geçiriyor ve eğleniyor. Bence lunaparkın kapatılması kararı gözden geçirilmeli.
Yıllardır hizmet veren, özellikle çocuk ve gençlerin en sevdiği mekanların başında gelen İzmir Lunapark' ın kapatılması kararı vatandaşlardan tepki gördü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın kentin sembol mekanlarından biri olan İzmir Lunapark'ın kapatılacağı açıklamasının ardından vatandaşlardan lunapark kapanmasın çağrısı geldi. 

Vatandaşlar, İzmir ve Ege Bölgesi'nde binlerce insanın hatıralarının canlı tanıklığını yapan İzmir Lunapark'ın, 7'den 70'e tüm İzmirliler için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti. 

İzmir'in bu önemli değerinin korunması gerektiğini söyleyen vatandaşlar gerekli düzenlemelerin yapılıp, İzmir Lunapark'ın kapılarını kapatmaması görüşünde birleşti. 


SELMAN AS (ÖĞRENCİ)

Lunapark, İzmir için önemli mekanlardan birisi. Sembolik bir anlamı var. Küçük büyük herkesin eğlenebildiği bir yer. Kapatılmasını istemiyorum.

MURAT ÜNAL (TEKNİSYEN) 

Burası uzun zamandır İzmir için önemli bir buluşma noktası oldu. Her yaştan İzmirli için önemli bir eğlence merkezi. Kentin merkezinde ailecek gelinebilecek, vakit geçirilebilecek bir yer. Buradan çevredeki esnaf da faydalanıyor. Eğer kapatılmazsa daha çok insan yararlanabilir diye düşünüyoruz. 

ZEHRA ÜNAL

Fuar alanı doğal ortamıyla insanın stresini atabileceği sayılı yerlerden birisi. İzmir Lunapark, hem sosyal hem de kültürel olarak önemli bir merkez. Bu nedenle özellikle çocuklu ailelerin uğrak noktası. Daha çok insanın bu imkanlardan yararlanabilmesi gerekiyor. 

YUSUF KALKAN (ÖĞRENCİ)

İzmirde yıllardır kapıları açık kalan ve insanları mutlu eden lunaparkın kapatılması kararını doğru bulmuyorum. Burası hoşça vakit geçirilebilecek güvenli bir yer. Farklı oyun alternatifleriyle insanlar keyifli saatler yaşayabiliyorlar.

BUSE ÇİLENK (ÖĞRENCİ)

İzmir Lunapark, insanların hem eğlenebilecekleri hem de yeşil ortamın içinde nefes alabilecekleri bir buluşma noktası. Yalnız İzmir'den değil çevre illerden de insanlar buraya gelerek beraber vakit geçiriyor ve eğleniyor. Bence lunaparkın kapatılması kararı gözden geçirilmeli.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.