İzmir’in trafik çilesi ne zaman bitecek?

GÜNDEM/GÜNCEL 16.11.2023 - 13:22, Güncelleme: 16.11.2023 - 13:22 1460+ kez okundu.
 

İzmir’in trafik çilesi ne zaman bitecek?

İzmir’de özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik çilesi vatandaşı canından bezdirdi.
Haberde yer alan fotğraflar, İzmir Konak'tan... İzmirli çalışanlar, sabah işe gitmek, akşam da işten eve dönmek için otobüs duraklarında uzun kuyruklar oluşturuyor. ESHOT otobüsleri, yoğun trafiğin neden olduğu sıkışıklıktan ötürü saatinde duraklara giriş yapamıyor. Bu durumun artık bir zulüme dönüştüğünü ifade eden yurttaşlar, kenti yönetenlerden bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyor. Öte yandan, dolu gelen otobüsler de işin cabası oluyor. Günün yorgunluğu bitti derken evlerine dönmek isteyen İzmirlilerin çilesi yolculukta da devam ediyor.  Duraklarda ömür tükettiklerini söyleyen yurttaşlar, bu şartlar altında en yakın yerdeki evlerine dahi iki saatten önce gidemediklerini belirtiyorlar.  
İzmir’de özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik çilesi vatandaşı canından bezdirdi.

Haberde yer alan fotğraflar, İzmir Konak'tan...

İzmirli çalışanlar, sabah işe gitmek, akşam da işten eve dönmek için otobüs duraklarında uzun kuyruklar oluşturuyor. ESHOT otobüsleri, yoğun trafiğin neden olduğu sıkışıklıktan ötürü saatinde duraklara giriş yapamıyor. Bu durumun artık bir zulüme dönüştüğünü ifade eden yurttaşlar, kenti yönetenlerden bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyor.

Öte yandan, dolu gelen otobüsler de işin cabası oluyor. Günün yorgunluğu bitti derken evlerine dönmek isteyen İzmirlilerin çilesi yolculukta da devam ediyor. 

Duraklarda ömür tükettiklerini söyleyen yurttaşlar, bu şartlar altında en yakın yerdeki evlerine dahi iki saatten önce gidemediklerini belirtiyorlar.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.