İzmir'in iki rakip adayı ESİAD aracılığıyla bir araya geliyor!

SİYASET/POLİTİKA 22.02.2024 - 14:12, Güncelleme: 22.02.2024 - 14:12 1219+ kez okundu.
 

İzmir'in iki rakip adayı ESİAD aracılığıyla bir araya geliyor!

CHP'nin güçlü adayı Cemil Tugay ile AK Parti'nin iddialı adayı Hamza Dağ, Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'nin (ESİAD) düzenleyeceği bir toplantıda ilk kez yan yana gelecek. Bu beklenmedik buluşma, İzmir seçimlerine dair merak edilen pek çok soruyu da beraberinde getiriyor.
31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala, İzmir'de belediye başkanlığı için yarışan adaylar, kent yönetimine dair vaatlerini halka duyurmak için yoğun bir çaba içinde. CHP ve AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları olan Cemil Tugay ve Hamza Dağ'ın seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, her iki adayın aynı platformda buluşacak olması kentte büyük bir ilgiyle karşılandı. İzmir'de Seçim Öncesi Beklenmedik Buluşma: İki Rakip Aday Yan Yana Gelecek İzmir'de bir ilk... Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD), İzmir'in ekonomik ve sosyal hayatına yön veren önemli bir kurum olarak biliniyor. Bu nedenle düzenledikleri toplantılar, kentin önemli olaylarına ev sahipliği yapıyor. 28 Şubat'ta Swiss Otel'de gerçekleştirilecek olan toplantıya Cemil Tugay ve Hamza Dağ'ın birlikte katılacak olması, İzmir'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Buluşmada neler olacak? Siyasi rekabetin yoğun yaşandığı İzmir'de, iki rakip adayın aynı etkinlikte yan yana gelmesi, seçim öncesindeki havayı daha da ısındıracak gibi görünüyor. Bu buluşma, adayların birbirlerine ve İzmir halkına karşı tutumlarını, seçim vaatlerini ve kent yönetimine dair vizyonlarını daha net bir şekilde ortaya koymalarına olanak tanıyacak. Kaynak: gazeteyenigun.com.tr
CHP'nin güçlü adayı Cemil Tugay ile AK Parti'nin iddialı adayı Hamza Dağ, Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'nin (ESİAD) düzenleyeceği bir toplantıda ilk kez yan yana gelecek. Bu beklenmedik buluşma, İzmir seçimlerine dair merak edilen pek çok soruyu da beraberinde getiriyor.

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala, İzmir'de belediye başkanlığı için yarışan adaylar, kent yönetimine dair vaatlerini halka duyurmak için yoğun bir çaba içinde. CHP ve AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları olan Cemil Tugay ve Hamza Dağ'ın seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, her iki adayın aynı platformda buluşacak olması kentte büyük bir ilgiyle karşılandı.

İzmir'de Seçim Öncesi Beklenmedik Buluşma: İki Rakip Aday Yan Yana Gelecek
İzmir'de bir ilk...
Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD), İzmir'in ekonomik ve sosyal hayatına yön veren önemli bir kurum olarak biliniyor. Bu nedenle düzenledikleri toplantılar, kentin önemli olaylarına ev sahipliği yapıyor. 28 Şubat'ta Swiss Otel'de gerçekleştirilecek olan toplantıya Cemil Tugay ve Hamza Dağ'ın birlikte katılacak olması, İzmir'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Buluşmada neler olacak?
Siyasi rekabetin yoğun yaşandığı İzmir'de, iki rakip adayın aynı etkinlikte yan yana gelmesi, seçim öncesindeki havayı daha da ısındıracak gibi görünüyor. Bu buluşma, adayların birbirlerine ve İzmir halkına karşı tutumlarını, seçim vaatlerini ve kent yönetimine dair vizyonlarını daha net bir şekilde ortaya koymalarına olanak tanıyacak.

Kaynak: gazeteyenigun.com.tr

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.