İzmir'de yeni seçilen CHP'li başkanlar Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

SİYASET/POLİTİKA 29.08.2023 - 08:47, Güncelleme: 29.08.2023 - 11:39 1304+ kez okundu.
 

İzmir'de yeni seçilen CHP'li başkanlar Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe kongrelerinde seçilen yeni ilçe başkanları ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
Habergündemim - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde ilçe kongreleri tamamlandı. İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından 16 Eylül’de il kongresine yapılacak. CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise, ilçe kongrelerinde seçilen 20 yeni başkanla birlikte Ankara çıkarması yaparak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan İl Başkanı Aslanoğlu, CHP liderine destek mesajı verdi. Başkan Aslanoğlu, şunları aktardı; "Daha önce kongrelerini tamamlayan ilçe başkanlarımızla yaptığımız ziyaretin ardından, kongrelerini yeni tamamlayan ilçe başkanlarımızla birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Söz verdik! Yerel seçimlerde İzmir’de tarihi bir başarıya daha imza atacağız."
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe kongrelerinde seçilen yeni ilçe başkanları ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Habergündemim -

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde ilçe kongreleri tamamlandı. İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından 16 Eylül’de il kongresine yapılacak.

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise, ilçe kongrelerinde seçilen 20 yeni başkanla birlikte Ankara çıkarması yaparak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan İl Başkanı Aslanoğlu, CHP liderine destek mesajı verdi.

f4nnk12xcaabj0k.jpg

Başkan Aslanoğlu, şunları aktardı; "Daha önce kongrelerini tamamlayan ilçe başkanlarımızla yaptığımız ziyaretin ardından, kongrelerini yeni tamamlayan ilçe başkanlarımızla birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Söz verdik! Yerel seçimlerde İzmir’de tarihi bir başarıya daha imza atacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.