İzmir'de sağanak yağmur yine yolları göle çevirdi

GÜNDEM/GÜNCEL 07.01.2024 - 20:38, Güncelleme: 07.01.2024 - 20:40 1430+ kez okundu.
 

İzmir'de sağanak yağmur yine yolları göle çevirdi

Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan ve şiddetini artıran yağmur nedeniyle rögar kapakları taştı, yollar göle döndü, fırtına ise çoğu pazar yerini yerle bir etti. Olumsuz hava koşulları tüm ülkeyi etkisi altına aldı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarıları art arda gelmeye devam ediyor. Hava şartlarının olumsuz etkilendiği illerden biri de İzmir oldu. Cadde ve sokaklar göle döndü Bölge için yapılan uyarıların ardından kent merkezinde ve ilçelerde sağanak yağış ile fırtına etkisini gösterdi. Her yağmur sonrası alışılan manzaraların ortaya çıktığı kentte, sağanak nedeniyle rögarlar taştı, yollar göle döndü, vatandaşlar ise trafikte zor anlar yaşadı. Pazar yerlerini su bastı Kentte kurulan pazar yerleri de fırtınadan nasibini aldı. Esnafa ait şemsiyeler uçtu, pazar yerlerinde su birikintileri oluştu. Öte yandan, sağanak ve fırtınanın yanı sıra Karabağlar ilçesinde kısa süreli dolu yağışı gözlenirken, Bornova ilçesinde bulunan bir derenin ise su seviyesinde yükseliş meydana geldiği bildirildi.
Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan ve şiddetini artıran yağmur nedeniyle rögar kapakları taştı, yollar göle döndü, fırtına ise çoğu pazar yerini yerle bir etti. Olumsuz hava koşulları tüm ülkeyi etkisi altına aldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarıları art arda gelmeye devam ediyor.

Hava şartlarının olumsuz etkilendiği illerden biri de İzmir oldu.

Cadde ve sokaklar göle döndü

Bölge için yapılan uyarıların ardından kent merkezinde ve ilçelerde sağanak yağış ile fırtına etkisini gösterdi.

Her yağmur sonrası alışılan manzaraların ortaya çıktığı kentte, sağanak nedeniyle rögarlar taştı, yollar göle döndü, vatandaşlar ise trafikte zor anlar yaşadı.

Pazar yerlerini su bastı

Kentte kurulan pazar yerleri de fırtınadan nasibini aldı.

Esnafa ait şemsiyeler uçtu, pazar yerlerinde su birikintileri oluştu.

Öte yandan, sağanak ve fırtınanın yanı sıra Karabağlar ilçesinde kısa süreli dolu yağışı gözlenirken, Bornova ilçesinde bulunan bir derenin ise su seviyesinde yükseliş meydana geldiği bildirildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.