İzmir Alperen Ocakları iftarda buluştu

SİYASET/POLİTİKA 20.03.2024 - 08:19, Güncelleme: 20.03.2024 - 08:19 580+ kez okundu.
 

İzmir Alperen Ocakları iftarda buluştu

Karabağlar'daki Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen iftar programı ilgi gördü.
Karabağlar'daki Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen iftar programı ilgi gördü. Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Fatih Eser'in ev sahipliğindeki iftara; Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Gemi, BBP Buca İlçe Başkanı Mustafa Göçmen ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bölgede yaşayanlar katıldı.   BU RAMAZAN İÇİMİZ ACIYOR   Bu yıl Ramazan ayının kendileri için her zamankine göre çok daha buruk geçtiğini söyleyen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, "Bu Ramazan içimiz bir hayli buruk. Gerek Gazze'de gerek Doğu Türkistan'da yaşanan zulümler içimizi yakıyor. Ukrayna'dan Orta Doğu'ya, Pasifik'ten Kuzey Avrupa'ya kadar atılan adımlar küresel anlamda yeni bir düzene geçişin öncü hareketleri. Bugün ezilen, zulme uğrayan, katledilen mazlumların olduğu bir dünya düzeniyle karşı karşıyayız. Bu anlamda Ramazan ayında içimiz daha da buruk. Emperyalizmin güç savaşında zulme uğrayan masumlar oluyor. Ülkemiz üzerine de türlü salvolar yapılıyor. Bu süreç gün geliyor ekonomik saldırılarla gün geliyor teröristan kurma çabalarıyla oluyor. Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlerimizi hakkıyla hayata yansıtmak zorundayız. Orta vadede uzmanların da öngördüğü, emperyal güçlerin sahadaki mücadelesinin artışında Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü ve birlik içinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun söylediği gibi kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatansa dünyanın şah damarını keseriz." diye konuştu.   ANA MUHALEFET "1 NİSAN ŞAKASI MI?" DİYECEK   Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili İzmir'de değişim olacağını söyleyen BBP İzmir İl Başkanı Öksüz, "İzmir'in CHP'nin kalesi olduğunu söylüyorlar ancak geçmişi hiç hesaba katmıyorlar. İzmir vatansever, Atatürkçü ve sağ tandanslı bir kenttir. Sosyolojik bakışla verdiği tepkiler hep böyledir. Kimse İzmirli hemşehrilerimizin vatanseverliğinden şüphe duyamaz. Ana muhalefette yaşanan değişim ile çantada keklik gördükleri kentimizde 30'da otuz alırız ruh haline bürünüldü. Ancak biz de Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile birlikte sahadayız. Sokak ana muhalefetin Ankara'daki merkezlerinden çizdiği bu tablonun tersini söylüyor. İzmirli gerçek anlamda kendine dokunan hizmetler buluşmak istiyor. Ben ana muhalefete acaba bu 1 Nisan şakası mı dedirtecek bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Kentimizin vites artırmasının önünde durulamayacağı kanaatindeyim." dedi.
Karabağlar'daki Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen iftar programı ilgi gördü.
Karabağlar'daki Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen iftar programı ilgi gördü. Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Fatih Eser'in ev sahipliğindeki iftara; Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Gemi, BBP Buca İlçe Başkanı Mustafa Göçmen ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bölgede yaşayanlar katıldı.
 
BU RAMAZAN İÇİMİZ ACIYOR
 
Bu yıl Ramazan ayının kendileri için her zamankine göre çok daha buruk geçtiğini söyleyen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, "Bu Ramazan içimiz bir hayli buruk. Gerek Gazze'de gerek Doğu Türkistan'da yaşanan zulümler içimizi yakıyor. Ukrayna'dan Orta Doğu'ya, Pasifik'ten Kuzey Avrupa'ya kadar atılan adımlar küresel anlamda yeni bir düzene geçişin öncü hareketleri. Bugün ezilen, zulme uğrayan, katledilen mazlumların olduğu bir dünya düzeniyle karşı karşıyayız. Bu anlamda Ramazan ayında içimiz daha da buruk. Emperyalizmin güç savaşında zulme uğrayan masumlar oluyor. Ülkemiz üzerine de türlü salvolar yapılıyor. Bu süreç gün geliyor ekonomik saldırılarla gün geliyor teröristan kurma çabalarıyla oluyor. Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlerimizi hakkıyla hayata yansıtmak zorundayız. Orta vadede uzmanların da öngördüğü, emperyal güçlerin sahadaki mücadelesinin artışında Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü ve birlik içinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun söylediği gibi kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatansa dünyanın şah damarını keseriz." diye konuştu.
 
ANA MUHALEFET "1 NİSAN ŞAKASI MI?" DİYECEK
 
Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili İzmir'de değişim olacağını söyleyen BBP İzmir İl Başkanı Öksüz, "İzmir'in CHP'nin kalesi olduğunu söylüyorlar ancak geçmişi hiç hesaba katmıyorlar. İzmir vatansever, Atatürkçü ve sağ tandanslı bir kenttir. Sosyolojik bakışla verdiği tepkiler hep böyledir. Kimse İzmirli hemşehrilerimizin vatanseverliğinden şüphe duyamaz. Ana muhalefette yaşanan değişim ile çantada keklik gördükleri kentimizde 30'da otuz alırız ruh haline bürünüldü. Ancak biz de Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile birlikte sahadayız. Sokak ana muhalefetin Ankara'daki merkezlerinden çizdiği bu tablonun tersini söylüyor. İzmirli gerçek anlamda kendine dokunan hizmetler buluşmak istiyor. Ben ana muhalefete acaba bu 1 Nisan şakası mı dedirtecek bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Kentimizin vites artırmasının önünde durulamayacağı kanaatindeyim." dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.