İYİ Partili Başkan Erdinç Çobanoğlu Adaylığını Açıkladı.!

SİYASET/POLİTİKA 26.09.2023 - 10:01, Güncelleme: 26.09.2023 - 10:01 1775+ kez okundu.
 

İYİ Partili Başkan Erdinç Çobanoğlu Adaylığını Açıkladı.!

İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu: "Bayraklı, Üst Düzey Hizmeti Hak Ediyor!"
İzmir’in kalbinde yer alan Bayraklı ilçesinde, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, gözlerini belediye başkanlığına dikti. Partisinin ulusal siyasetteki pozisyonundan da bahseden Çobanoğlu, Millet İttifakı'nın birleştirici gücünden övgüyle bahsetse de, partisinin yerelde kendi kimliğini ve hedeflerini net bir şekilde ortaya koyma ihtiyacına vurgu yaptı. Çobanoğlu, "Ülkemizde uygulamaya başlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, partileri ittifak yapmaya zorlamıştır. Ancak, İYİ Parti'nin milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı kimliğini seçmenimize tam olarak anlatmamız gerekiyor," dedi ve Mayıs 2023 seçimlerinden sonraki iktidarın ve ana muhalefetin söylemlerinde ve icraatlarında birbirinden pek de farklı olmadığına dikkat çekti. Bayraklı'nın yerel yönetimine değinen Çobanoğlu, "Bayraklı, üç dönemdir CHP belediye başkanları tarafından yönetilmekte ancak Bayraklı’ya yakışır yatırımlar ve halkımıza hak ettiği hizmet verilmemiştir," ifadesini kullandı. Bu bağlamda, Bayraklı halkına da seslenen Çobanoğlu, "Büyük düşün Bayraklı! Artık İYİ Parti var. Belediyeyi Bayraklı halkıyla birlikte yöneteceğiz," diye vurguladı. Çobanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Bayraklı'nın kaynakları doğru kullanılacak ve yapacağımız yatırımlarla marka kent yaratacağız. Bu sebeplerle Bayraklı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu ilan ediyorum." Bayraklı halkının yoğun ilgi ve beklentisiyle yaklaştığı seçimlerde, Mehmet Erdinç Çobanoğlu'nun aday adaylığı ilanı, ilçede büyük bir heyecan yarattı. Bu süreçte, Bayraklı halkının beklentileri ve ihtiyaçlarına yönelik projelerin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.
İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu: "Bayraklı, Üst Düzey Hizmeti Hak Ediyor!"

İzmir’in kalbinde yer alan Bayraklı ilçesinde, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, gözlerini belediye başkanlığına dikti. Partisinin ulusal siyasetteki pozisyonundan da bahseden Çobanoğlu, Millet İttifakı'nın birleştirici gücünden övgüyle bahsetse de, partisinin yerelde kendi kimliğini ve hedeflerini net bir şekilde ortaya koyma ihtiyacına vurgu yaptı.

Çobanoğlu, "Ülkemizde uygulamaya başlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, partileri ittifak yapmaya zorlamıştır. Ancak, İYİ Parti'nin milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı kimliğini seçmenimize tam olarak anlatmamız gerekiyor," dedi ve Mayıs 2023 seçimlerinden sonraki iktidarın ve ana muhalefetin söylemlerinde ve icraatlarında birbirinden pek de farklı olmadığına dikkat çekti.

Bayraklı'nın yerel yönetimine değinen Çobanoğlu, "Bayraklı, üç dönemdir CHP belediye başkanları tarafından yönetilmekte ancak Bayraklı’ya yakışır yatırımlar ve halkımıza hak ettiği hizmet verilmemiştir," ifadesini kullandı.

Bu bağlamda, Bayraklı halkına da seslenen Çobanoğlu, "Büyük düşün Bayraklı! Artık İYİ Parti var. Belediyeyi Bayraklı halkıyla birlikte yöneteceğiz," diye vurguladı.

Çobanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Bayraklı'nın kaynakları doğru kullanılacak ve yapacağımız yatırımlarla marka kent yaratacağız. Bu sebeplerle Bayraklı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu ilan ediyorum."

Bayraklı halkının yoğun ilgi ve beklentisiyle yaklaştığı seçimlerde, Mehmet Erdinç Çobanoğlu'nun aday adaylığı ilanı, ilçede büyük bir heyecan yarattı. Bu süreçte, Bayraklı halkının beklentileri ve ihtiyaçlarına yönelik projelerin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.