İTOB’ta son dakika zimmet oyunu

GÜNDEM/GÜNCEL 09.11.2023 - 02:08, Güncelleme: 09.11.2023 - 02:08 991+ kez okundu.
 

İTOB’ta son dakika zimmet oyunu

İTOB'taki çevre skandalının ardından şimdi de İTOB eski başkanı Onur Ramazan Acar ve müdürü Sabiha Deren Güzelırmak hakkındaki iddialar gündeme geldi.
Mdya ege haber sitesinde yer alan habere göre  İTOB eski başkanı Onur Ramazan Acar ve müdürü Sabiha Deren Güzelırmak’ın skandalları devam ediyor. 3 Kasım günü seçimi kaybedeceğini anlayan eski müdür Sabiha Deren Güzelırmak, kendisinde bulunan ve sıkça kullanılmayan İTOB OSB’ye ait Vakıfbank internet bankacılığı şifresini kullanarak, seçim başlamadan 2 saat önce, kıdem tazminatı adı altında zimmetine 780,000 TL civarında para aktardığı, ayrıca başkan Onur Acar’ın karısına ait olan Makoba Tekstil şirketine usulsüz şekilde 250,000TL civarında EFT yapıldığı iddia edildi. İTOB’un yeni yönetiminin iddia edilen usulsüzlüklerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunması ve yeni usulsüzlükleri çıkması beklenen şüphelilerin mal varlıklarının dondurulup, yurt dışına çıkış yasağı konması bekleniyor.
İTOB'taki çevre skandalının ardından şimdi de İTOB eski başkanı Onur Ramazan Acar ve müdürü Sabiha Deren Güzelırmak hakkındaki iddialar gündeme geldi.

Mdya ege haber sitesinde yer alan habere göre 

İTOB eski başkanı Onur Ramazan Acar ve müdürü Sabiha Deren Güzelırmak’ın skandalları devam ediyor.

3 Kasım günü seçimi kaybedeceğini anlayan eski müdür Sabiha Deren Güzelırmak, kendisinde bulunan ve sıkça kullanılmayan İTOB OSB’ye ait Vakıfbank internet bankacılığı şifresini kullanarak, seçim başlamadan 2 saat önce, kıdem tazminatı adı altında zimmetine 780,000 TL civarında para aktardığı, ayrıca başkan Onur Acar’ın karısına ait olan Makoba Tekstil şirketine usulsüz şekilde 250,000TL civarında EFT yapıldığı iddia edildi.

İTOB’un yeni yönetiminin iddia edilen usulsüzlüklerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunması ve yeni usulsüzlükleri çıkması beklenen şüphelilerin mal varlıklarının dondurulup, yurt dışına çıkış yasağı konması bekleniyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.