Muhtarlardan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2020 - 12:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3249+ kez okundu.
 

Muhtarlardan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na destek

SİMAVLI MUHTARLARDAN ‘MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA DESTEK
Kütahya’nın Simav ilçesindeki Muhtarlar Derneği Başkanı Hidayet Şahin ve dernek üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına 14 bin 860 TL bağışta bulundu. Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim “Tüm dünyayı sarsan Korona virüs Covid-19 ile mücadele önlemleri kapsamında, toplumsal dayanışma duygusunu arttırmak amacıyla başlatılan kampanyaya destek olmak amacıyla, Simav Muhtarlar Derneği gönüllülük esasına dayalı olarak toplanan 14 bin 860 TL tutarındaki maddi bağışı Kaymakamlık Makamı’na sundu. Kampanyaya destek için bir kamu bankasına yatırıldı” dedi.
SİMAVLI MUHTARLARDAN ‘MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA DESTEK

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Muhtarlar Derneği Başkanı Hidayet Şahin ve dernek üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına 14 bin 860 TL bağışta bulundu.

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim “Tüm dünyayı sarsan Korona virüs Covid-19 ile mücadele önlemleri kapsamında, toplumsal dayanışma duygusunu arttırmak amacıyla başlatılan kampanyaya destek olmak amacıyla, Simav Muhtarlar Derneği gönüllülük esasına dayalı olarak toplanan 14 bin 860 TL tutarındaki maddi bağışı Kaymakamlık Makamı’na sundu. Kampanyaya destek için bir kamu bankasına yatırıldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.