Vali Köşger, “Vatandaşlarımız tedirgin olmasın”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2020 - 00:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2636+ kez okundu.
 

Vali Köşger, “Vatandaşlarımız tedirgin olmasın”

AYDIN VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGER
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından yaptığı açıklamada,”Hemşehrilerimiz tedirgin olmasın, her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız” açıklamasında bulundu. Vali Köşger sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak, “Bu gece saat 24.00 dan 12 Nisan Pazar saat 24.00 ‘a kadar Aydın ilinde tüm vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır. Valiliğimiz Vefa Sosyal Destek Grubu bu süre zarfında yine vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecektir. Son bir haftada hemşehrilerimizin hizmetindeydik. Önümüzde uzun bir 48 saat var, hemşehrilerimiz tedirgin olmasınlar gene her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
AYDIN VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGER

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından yaptığı açıklamada,”Hemşehrilerimiz tedirgin olmasın, her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız” açıklamasında bulundu.

Vali Köşger sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak, “Bu gece saat 24.00 dan 12 Nisan Pazar saat 24.00 ‘a kadar Aydın ilinde tüm vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır. Valiliğimiz Vefa Sosyal Destek Grubu bu süre zarfında yine vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecektir. Son bir haftada hemşehrilerimizin hizmetindeydik. Önümüzde uzun bir 48 saat var, hemşehrilerimiz tedirgin olmasınlar gene her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.