Elektrik faturaları cepleri yakıyor.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2019 - 11:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2383+ kez okundu.
 

Elektrik faturaları cepleri yakıyor.

Elektrik faturaları vatandaşların cebini deliyor. Faturalarının bir önceki aya göre iki katı olması yeter artık dedirtiyor.
VATANDAŞLAR ELEKTRİK FATURALARIYLA BAŞ EDEMİYOR… Yüklü miktarda gelen elektrik faturalarıyla karşılaşan vatandaşlar, elektrik tüketiminde kısıtlama yapmaya çalışıyor. Ancak bir sonraki ay, yine bir önceki ayın iki kat fazlası elektrik faturası ile karşılaşıyor   “ALIM GÜCÜ DÜŞTÜ, ELEKTRİK FİYATI ARTTI. İyi Parti Karşıyaka ilçe Teşkilat Başkanı Volkan Berber  bir yandan hayat günden güne pahalaşırken elektrik fiyatlarının da artmasından şikayet ediyor ve “Artık yapılan zamları takip edemiyoruz” dedi. Yüklü miktarlarda gelen elektrik faturaları vatandaşları çıldırttı. Hayat pahalılığı nedeniyle her geçen gün alım gücü düşen vatandaşlar faturalarla nasıl baş edeceğini kara kara düşünüyor. Evlerinde mümkün oldukça elektrikli eşyaları çalıştırmamayı deniyor. Ancak fatura tutarları yine de yüksek geliyor. HABER GÜNDEM'e konuşan Volkan Berber  “Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bu faturalarla baş edemiyoruz” diyerek isyan etti.  “Fiyatlar çok arttı” Vatandaşlar elektriğe yapılan zamları artık takip edemediklerini söyleyen Volkan Berber ve şu ifadeleri kullandı: “Elektriğe yapılan zamları artık takip edemiyoruz. Aynı elektriği kullanmamıza rağmen elektrik faturalarımız iki katı oldu. Yetkililer artık bu duruma bir çözüm bulsun dedi.
Elektrik faturaları vatandaşların cebini deliyor. Faturalarının bir önceki aya göre iki katı olması yeter artık dedirtiyor.

VATANDAŞLAR ELEKTRİK FATURALARIYLA BAŞ EDEMİYOR… Yüklü miktarda gelen elektrik faturalarıyla karşılaşan vatandaşlar, elektrik tüketiminde kısıtlama yapmaya çalışıyor. Ancak bir sonraki ay, yine bir önceki ayın iki kat fazlası elektrik faturası ile karşılaşıyor 

 “ALIM GÜCÜ DÜŞTÜ, ELEKTRİK FİYATI ARTTI.

İyi Parti Karşıyaka ilçe Teşkilat Başkanı Volkan Berber  bir yandan hayat günden güne pahalaşırken elektrik fiyatlarının da artmasından şikayet ediyor ve “Artık yapılan zamları takip edemiyoruz” dedi.


Yüklü miktarlarda gelen elektrik faturaları vatandaşları çıldırttı. Hayat pahalılığı nedeniyle her geçen gün alım gücü düşen vatandaşlar faturalarla nasıl baş edeceğini kara kara düşünüyor. Evlerinde mümkün oldukça elektrikli eşyaları çalıştırmamayı deniyor. Ancak fatura tutarları yine de yüksek geliyor.
HABER GÜNDEM'e konuşan Volkan Berber  “Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bu faturalarla baş edemiyoruz” diyerek isyan etti. 


“Fiyatlar çok arttı”
Vatandaşlar elektriğe yapılan zamları artık takip edemediklerini söyleyen Volkan Berber ve şu ifadeleri kullandı:
“Elektriğe yapılan zamları artık takip edemiyoruz. Aynı elektriği kullanmamıza rağmen elektrik faturalarımız iki katı oldu. Yetkililer artık bu duruma bir çözüm bulsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.