Oğlundan tehdit gören baba şikayetçi oldu

ASAYİŞ/OLAY 16.03.2024 - 15:32, Güncelleme: 16.03.2024 - 15:32 1501+ kez okundu.
 

Oğlundan tehdit gören baba şikayetçi oldu

Keşan'da bir baba, uzaklaştırma kararı olmasına rağmen oğlu tarafından tehdit ve hakaret gördüğünü iddia ederek polise başvurdu.Erdoğan DEMİR/ EDİRNE (İGFA) - Geçtiğimiz Salı günü Büyük Cami Mahallesi Ülker Sokak'ta yaşanan olayda, S.Ö. isimli müşteki, uzaklaştırma kararı bulunan oğlu Ü.Ö.'nün kendisine karşı tehdit ve hakaret içerikli sözler sarf ettiğini beyan etti. Ü.Ö. suçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Keşan'da bir baba, uzaklaştırma kararı olmasına rağmen oğlu tarafından tehdit ve hakaret gördüğünü iddia ederek polise başvurdu.

Erdoğan DEMİR/ EDİRNE (İGFA) - Geçtiğimiz Salı günü Büyük Cami Mahallesi Ülker Sokak'ta yaşanan olayda, S.Ö. isimli müşteki, uzaklaştırma kararı bulunan oğlu Ü.Ö.'nün kendisine karşı tehdit ve hakaret içerikli sözler sarf ettiğini beyan etti.

Ü.Ö. suçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.