Özüdoğru, Öğretmenler Günü'nü kutladı

SİYASET/POLİTİKA 24.11.2023 - 09:32, Güncelleme: 24.11.2023 - 09:32 905+ kez okundu.
 

Özüdoğru, Öğretmenler Günü'nü kutladı

Ak Parti Dikili belediye başkan aday adayı Abdullah Özüdoğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tebrik mesajı paylaştı.
EĞİTİME YÖNELİK TEMEL HEDEFLERİMİZ. Şehir Plancısı ve Akparti Dikili belediye baskan aday adayı Özüdoğru yaptığı paylaşımda Dikili"ye Üniversite kazandiracagız dedi . Açıklamasında şunları söyledi  Öncelikle; arazi temini, planlama ve altyapı hazırlığını tamamlayarak, DİKİLİ'Yİ ÜNİVERSİTEYE KAVUŞTURACAĞIZ. Her eğitim/öğretim yılı öncesi Dikili'deki okullarımızın bakım ve onarımına destek olacağız.  Yükseköğrenim seviyesinden başlayarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs sağlayacağız.  Dikili ve Çandarlı'da lise ve üniversiteye hazırlanan çocuklarımızdan; ekonomik zorluk içinde olan öğrencilerimize kurs desteği sağlayacağız. Özellikle, ilçemizde ikamet eden emekli öğretmenlerimizin de katkılarını organize ederek Dikili ve Çandarlı'da "lise ve üniversite hazırlık atölyeleri" kuracağız. -Bayburtlu Hasan Şentürk adına ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden Dikili Denizcilik Meslek Lisesi'nin 2024-2025 eğitim - öğretim sezonunda açılması, ekipmanların sağlanması ve eğitim kadrolarının tahsisi konusunda her türlü çabayı ve desteği göstereceğiz ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN. İlkokul öğretmenim Sn. Akkadın Aytekin Hocam başta olmak üzere, bugünlere gelinceye kadar üzerimde emeği olan öğretmenlerimin, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ten başlayarak, kuruluşundan beri Cumhuriyet'in yükselmesine katkı koymuş tüm eğitimcilerin, görevlerini yerine getirirken şehit olmuş öğretmenlerin, ailemde ve yakın çevremde yer alan öğretmen tanıdıklarımın;  ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM. Geleceğe umutla bakmamızın temellerini atan, bilginin ve idrakin öncüleri olan ve görevinin bilincindeki tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum
Ak Parti Dikili belediye başkan aday adayı Abdullah Özüdoğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tebrik mesajı paylaştı.

EĞİTİME YÖNELİK TEMEL HEDEFLERİMİZ.
Şehir Plancısı ve Akparti Dikili belediye baskan aday adayı Özüdoğru yaptığı paylaşımda Dikili"ye Üniversite kazandiracagız dedi .
Açıklamasında şunları söyledi 

Öncelikle; arazi temini, planlama ve altyapı hazırlığını tamamlayarak, DİKİLİ'Yİ ÜNİVERSİTEYE KAVUŞTURACAĞIZ.
Her eğitim/öğretim yılı öncesi Dikili'deki okullarımızın bakım ve onarımına destek olacağız.
 Yükseköğrenim seviyesinden başlayarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs sağlayacağız.
 Dikili ve Çandarlı'da lise ve üniversiteye hazırlanan çocuklarımızdan; ekonomik zorluk içinde olan öğrencilerimize kurs desteği sağlayacağız. Özellikle, ilçemizde ikamet eden emekli öğretmenlerimizin de katkılarını organize ederek Dikili ve Çandarlı'da "lise ve üniversite hazırlık atölyeleri" kuracağız.
-Bayburtlu Hasan Şentürk adına ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden Dikili Denizcilik Meslek Lisesi'nin 2024-2025 eğitim - öğretim sezonunda açılması, ekipmanların sağlanması ve eğitim kadrolarının tahsisi konusunda her türlü çabayı ve desteği göstereceğiz
ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
İlkokul öğretmenim Sn. Akkadın Aytekin Hocam başta olmak üzere, bugünlere gelinceye kadar üzerimde emeği olan öğretmenlerimin, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ten başlayarak, kuruluşundan beri Cumhuriyet'in yükselmesine katkı koymuş tüm eğitimcilerin, görevlerini yerine getirirken şehit olmuş öğretmenlerin, ailemde ve yakın çevremde yer alan öğretmen tanıdıklarımın; 
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.
Geleceğe umutla bakmamızın temellerini atan, bilginin ve idrakin öncüleri olan ve görevinin bilincindeki tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.