Düğünde magandalar havaya defalarca kez böyle ateş açtı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2023 - 10:26, Güncelleme: 28.03.2023 - 10:14 1015+ kez okundu.
 

Düğünde magandalar havaya defalarca kez böyle ateş açtı

Düğünde magandalar havaya defalarca kez böyle ateş açtı
Bursa’da düğün sırasında silah ile havaya ateş açan magandalar, mahallede panik dolu anların yaşanmasına neden oldu.Olay, merkez Hamitler Mahallesi Gür Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğün sırasında eğlencenin dozunu arttıran bir grup maganda, yanlarında getirdikleri silah ile havaya defalarca kez ateş açtı. O anlar mahallelinin cep telefonu kamerasına yansıdı.Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
Düğünde magandalar havaya defalarca kez böyle ateş açtı
Bursa’da düğün sırasında silah ile havaya ateş açan magandalar, mahallede panik dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Olay, merkez Hamitler Mahallesi Gür Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğün sırasında eğlencenin dozunu arttıran bir grup maganda, yanlarında getirdikleri silah ile havaya defalarca kez ateş açtı. O anlar mahallelinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.