Enkazdaki demirleri çalan 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2023 - 16:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:46 1345+ kez okundu.
 

Enkazdaki demirleri çalan 2 kişi tutuklandı

Enkazdaki demirleri çalan 2 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman’daki enkazdan hurda demir çalan 2 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman yolu Kahta girişi istikametinde yaptıkları uygulamada, durumundan şüphelendikleri ve içinde hurda demirlerin yüklü olduğu bir kamyonu durdurdu. Yapılan araştırma sonucunda, hafriyat kamyonuna Adıyaman il merkezindeki enkaz alanlarından izinsiz olarak hurda demir yüklendiği öğrenildi. Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, hafriyat kamyonunun sürücüsü A.D. ile yanında bulunan F.Ç. çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Enkazdaki demirleri çalan 2 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman’daki enkazdan hurda demir çalan 2 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman yolu Kahta girişi istikametinde yaptıkları uygulamada, durumundan şüphelendikleri ve içinde hurda demirlerin yüklü olduğu bir kamyonu durdurdu. Yapılan araştırma sonucunda, hafriyat kamyonuna Adıyaman il merkezindeki enkaz alanlarından izinsiz olarak hurda demir yüklendiği öğrenildi. Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, hafriyat kamyonunun sürücüsü A.D. ile yanında bulunan F.Ç. çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.