Muğla’ya sağanak yağış uyarısı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 13:52, Güncelleme: 26.01.2023 - 13:36 1297+ kez okundu.
 

Muğla’ya sağanak yağış uyarısı

Muğla’ya sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu.Yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Muğla çevrelerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak çok kuvvetli(51-75 kg/m2) ve yerel olarak şiddetli (76-100 kg/m2) olması tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına, hortum, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Muğla’ya sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu.
Yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Muğla çevrelerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak çok kuvvetli(51-75 kg/m2) ve yerel olarak şiddetli (76-100 kg/m2) olması tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına, hortum, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.