Yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi edildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2023 - 14:28, Güncelleme: 25.01.2023 - 13:43 1395+ kez okundu.
 

Yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi edildi

Yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi edildi
Eskişehir’de jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi edilerek Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.Edinilen bilgilere göre, Han İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince İskankuyu Mahallesi’nde doğal sebeplerle yaralanan bir kızıl şahin bulundu. Kanadından yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan kızıl şahin, doğaya salıverilmek üzere Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personeline teslim edildi.
Yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi edildi
Eskişehir’de jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi edilerek Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Edinilen bilgilere göre, Han İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince İskankuyu Mahallesi’nde doğal sebeplerle yaralanan bir kızıl şahin bulundu. Kanadından yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan kızıl şahin, doğaya salıverilmek üzere Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personeline teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.