1 kişinin ölümüne neden olan 3 sanığın yargılanmasına devam edildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 15:38, Güncelleme: 24.01.2023 - 15:32 1307+ kez okundu.
 

1 kişinin ölümüne neden olan 3 sanığın yargılanmasına devam edildi

1 kişinin ölümüne neden olan 3 sanığın yargılanmasına devam edildi
Kayseri’de çıkan silahlı kavgada bir kişinin ölümüne neden oldukları iddiasıyla yargılanan 1’i tutuklu 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık M.F.Ö., tutuksuz yargılanan ağabeyi B.B.Ö. ile T.B. ve öldürülen O.A.’nın müşteki yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu. Davada tutuklu yargılanan M.F.Ö., maktul O.A.’yı kendisinin öldürmediğini, suçsuz olduğunu söyleyerek beraatini istedi. Maktul O.A.’nın kardeşi Ş.A. da, tutuklu yargılanan tutuklu ve tutuksuz sanıkların en ağır cezayı almasını talep etti.Savcı mütalaasında sanıkların “kasten adam öldürmek” suçundan cezalandırılmalarını isterken, mahkeme heyeti ek süre talebine karşılık davanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.
1 kişinin ölümüne neden olan 3 sanığın yargılanmasına devam edildi
Kayseri’de çıkan silahlı kavgada bir kişinin ölümüne neden oldukları iddiasıyla yargılanan 1’i tutuklu 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık M.F.Ö., tutuksuz yargılanan ağabeyi B.B.Ö. ile T.B. ve öldürülen O.A.’nın müşteki yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu. Davada tutuklu yargılanan M.F.Ö., maktul O.A.’yı kendisinin öldürmediğini, suçsuz olduğunu söyleyerek beraatini istedi. Maktul O.A.’nın kardeşi Ş.A. da, tutuklu yargılanan tutuklu ve tutuksuz sanıkların en ağır cezayı almasını talep etti.
Savcı mütalaasında sanıkların “kasten adam öldürmek” suçundan cezalandırılmalarını isterken, mahkeme heyeti ek süre talebine karşılık davanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.