İstanbul’da tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar kamerada: Genci öldüresiye dövdüler

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 10:12, Güncelleme: 24.01.2023 - 10:04 1200+ kez okundu.
 

İstanbul’da tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar kamerada: Genci öldüresiye dövdüler

İstanbul’da tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar kamerada: Genci öldüresiye dövdüler
Mega kentin çeşitli noktalarında yaşanan tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar kameralara yansıdı. Kadıköy’de iki şahıs kadınlara laf attığı iddia edilen genci feci şekilde dövdü. Taksim’de iki grup tekme ve yumruklarla cadde ortasında dövüştü. Fatih’te iki grup bıçaklarla birbirlerine saldırınca ortalık karıştı. Esenler’de trafikte yol verme yüzünden iki sürücü birbirine girdi.İstanbul’un çeşitli noktalarında şahıslar arasında geçtiğimiz aylarda tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar yaşandı. Kadıköy’de iki şahıs kadınlara laf attığı iddia edilen genci feci şekilde dövdü. Taksim’de de iki grup tekme ve yumruklarla cadde ortasında dövüştü. Fatih’te de iki grup bıçaklarla birbirlerine saldırınca ortalık karıştı. Esenler’de de trafikte yol verme yüzünden iki sürücü birbirine girdi. Yaşanan kavgalar ise cep telefonu kameralarına yansırken, olaya karışanların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
İstanbul’da tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar kamerada: Genci öldüresiye dövdüler
Mega kentin çeşitli noktalarında yaşanan tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar kameralara yansıdı. Kadıköy’de iki şahıs kadınlara laf attığı iddia edilen genci feci şekilde dövdü. Taksim’de iki grup tekme ve yumruklarla cadde ortasında dövüştü. Fatih’te iki grup bıçaklarla birbirlerine saldırınca ortalık karıştı. Esenler’de trafikte yol verme yüzünden iki sürücü birbirine girdi.
İstanbul’un çeşitli noktalarında şahıslar arasında geçtiğimiz aylarda tekme, yumruk ve bıçaklı kavgalar yaşandı. Kadıköy’de iki şahıs kadınlara laf attığı iddia edilen genci feci şekilde dövdü. Taksim’de de iki grup tekme ve yumruklarla cadde ortasında dövüştü. Fatih’te de iki grup bıçaklarla birbirlerine saldırınca ortalık karıştı. Esenler’de de trafikte yol verme yüzünden iki sürücü birbirine girdi. Yaşanan kavgalar ise cep telefonu kameralarına yansırken, olaya karışanların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.