Özmenay Dikili’yi marka yapmaya başladı.

SİYASET/POLİTİKA 21.01.2023 - 13:45, Güncelleme: 21.01.2023 - 13:45 1967+ kez okundu.
 

Özmenay Dikili’yi marka yapmaya başladı.

İzmir'in Dikili ilçesinin kendine has kalitesi, aroması ve tadı olan zeytinyağını Ankara’ya tanıtan Mesut Özmenay, marka çalışmasına şimdiden başladı.
Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısına davet edilen Özmenay, bu daveti de fırsata çevirdi. Davet üzerine grup toplantısına katılan Özmenay, mecliste Dikili'ye has aroması ve tadı olan zeytinyağını ikram etti. Mecliste hem İzmir'in Dikili ilçesini hem de projelerini tek tek anlatan Özmenay, birçok millet vekilinden de Dikili'nin markalaşması konusunda destek istedi. Milletvekillerine projelerini sunduktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşme yapan Özmenay gazetemizin görüşme hakkındaki sorusunu cevapsız bıraktı. Özmenay’a; ‘’Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme yaptığınız iddia edildi, bu görüşmede neler konuşuldu?’’ sorusuna Özmenay: ‘’Genel seçim tarihi açıklandı, artık ülke büyük bir değişim rüzgarına girdi. Genel seçime kadar mümkün olduğunca yerel hakkında konuşmak doğru olmayacaktır, Sayın Kılıçdaroğlu ile ne konuştuk ne konuşmadık bunlar önemli değil. Türkiye'nin değişim rüzgarını konuşalım, bu değişime bizim katkımız ne olacak onları anlatmak, onları konuşmak daha doğru olur’’ dedi.
İzmir'in Dikili ilçesinin kendine has kalitesi, aroması ve tadı olan zeytinyağını Ankara’ya tanıtan Mesut Özmenay, marka çalışmasına şimdiden başladı.

Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısına davet edilen Özmenay, bu daveti de fırsata çevirdi.

Davet üzerine grup toplantısına katılan Özmenay, mecliste Dikili'ye has aroması ve tadı olan zeytinyağını ikram etti.

Mecliste hem İzmir'in Dikili ilçesini hem de projelerini tek tek anlatan Özmenay, birçok millet vekilinden de Dikili'nin markalaşması konusunda destek istedi.

Milletvekillerine projelerini sunduktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşme yapan Özmenay gazetemizin görüşme hakkındaki sorusunu cevapsız bıraktı.

Özmenay’a; ‘’Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme yaptığınız iddia edildi, bu görüşmede neler konuşuldu?’’ sorusuna Özmenay: ‘’Genel seçim tarihi açıklandı, artık ülke büyük bir değişim rüzgarına girdi. Genel seçime kadar mümkün olduğunca yerel hakkında konuşmak doğru olmayacaktır, Sayın Kılıçdaroğlu ile ne konuştuk ne konuşmadık bunlar önemli değil. Türkiye'nin değişim rüzgarını konuşalım, bu değişime bizim katkımız ne olacak onları anlatmak, onları konuşmak daha doğru olur’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.