Komşusu tarafından vurulan genç hayatını kaybetti

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2023 - 20:46, Güncelleme: 19.01.2023 - 19:07 1597+ kez okundu.
 

Komşusu tarafından vurulan genç hayatını kaybetti

Komşusu tarafından vurulan genç hayatını kaybetti
Tokat’ta tartıştığı komşusu tarafından tabancayla vurulan genç hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Artova ilçesine bağlı Salur köyünde Nuri T. (58) ile komşusu Özkan Ergin (29) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Evinden aldığı tabanca ile ateş açan Nuri T, komşunu ağır yaraladı. Göğüs bölgesinden yaralanan Özkan Ergin, ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın zanlısı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinayet olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Komşusu tarafından vurulan genç hayatını kaybetti
Tokat’ta tartıştığı komşusu tarafından tabancayla vurulan genç hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Artova ilçesine bağlı Salur köyünde Nuri T. (58) ile komşusu Özkan Ergin (29) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Evinden aldığı tabanca ile ateş açan Nuri T, komşunu ağır yaraladı. Göğüs bölgesinden yaralanan Özkan Ergin, ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın zanlısı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinayet olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.