Otizmli çocuklara şiddet uygulandığı iddia edildi!

GÜNDEM/GÜNCEL 12.01.2023 - 11:37, Güncelleme: 12.01.2023 - 11:37 6859+ kez okundu.
 

Otizmli çocuklara şiddet uygulandığı iddia edildi!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı İmambakır Mahallesi’nde bulunan Nefes Rehabilitasyon Merkezi’nde otizmli çocuklara şiddet uygulandığı iddia edildi.
urfadegisim.com isimli internet sitesinde yer alan haber metninde şunlar iddia edildi:   “Şanlıurfa’da faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinde yaşanan fiziksel şiddete bir yenisi daha eklendi. Daha önce de engeli çocuklara yönelik şiddet ile gündeme gelen Şanlıurfa kenti bu sefer rehabilitasyon merkezinde otizmli çocuklara şiddet uygulamasıyla çalkalandı. İddiaya göre İsmail Veli Durmuş isimli otizmli çocuğa Nefes Rehabilitasyon merkezinde şiddet uygulandı. Yaşanan şiddet olayını Ahmet Faruk Balaf şöyle dile getirdi.”Şanlııurfa'da "Nefes Rehabilitasyon" adı atında güya hizmet yapan aşşağlık kurum otizmli yeğenim İsmail Veli Durmuş'a bir kereden fazla olmak üzere şiddet uygulanmıştır. Bu kurum hakkında ivedilikle gerekeni yapın lütfen.”
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı İmambakır Mahallesi’nde bulunan Nefes Rehabilitasyon Merkezi’nde otizmli çocuklara şiddet uygulandığı iddia edildi.

urfadegisim.com isimli internet sitesinde yer alan haber metninde şunlar iddia edildi:

 

“Şanlıurfa’da faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinde yaşanan fiziksel şiddete bir yenisi daha eklendi.

Daha önce de engeli çocuklara yönelik şiddet ile gündeme gelen Şanlıurfa kenti bu sefer rehabilitasyon merkezinde otizmli çocuklara şiddet uygulamasıyla çalkalandı.

İddiaya göre İsmail Veli Durmuş isimli otizmli çocuğa Nefes Rehabilitasyon merkezinde şiddet uygulandı.

Yaşanan şiddet olayını Ahmet Faruk Balaf şöyle dile getirdi.”Şanlııurfa'da "Nefes Rehabilitasyon" adı atında güya hizmet yapan aşşağlık kurum otizmli yeğenim İsmail Veli Durmuş'a bir kereden fazla olmak üzere şiddet uygulanmıştır. Bu kurum hakkında ivedilikle gerekeni yapın lütfen.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.