ABD’de Times Meydanı’nda coşkulu yeni yıl kutlaması

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2023 - 11:30, Güncelleme: 01.01.2023 - 11:20 2130+ kez okundu.
 

ABD’de Times Meydanı’nda coşkulu yeni yıl kutlaması

ABD’de Times Meydanı’nda coşkulu yeni yıl kutlaması
ABD’de yüz binlerce kişi, yeni yıla New York Times Meydanı’nda ’merhaba’ dedi.ABD’nin New York şehrinde 2 yıldır Covid-19 salgını nedeniyle sınırlı katılımla gerçekleştirilen yeni yıl kutlamaları, bu yıl halka açık şekilde gerçekleştirildi. ABD’nin farklı eyaletlerinden ve ABD dışından gelen turistler, yağmurlu havaya aldırış etmeden Times Meydanı’nı doldurdu. Çeşitli konser ve dans performanslarıyla eğlenen katılımcılar, saatler gece yarısını gösterdiğinde rengarenk havai fişek gösterileri eşliğinde 2023’e ’merhaba’ dedi.
ABD’de Times Meydanı’nda coşkulu yeni yıl kutlaması
ABD’de yüz binlerce kişi, yeni yıla New York Times Meydanı’nda ’merhaba’ dedi.
ABD’nin New York şehrinde 2 yıldır Covid-19 salgını nedeniyle sınırlı katılımla gerçekleştirilen yeni yıl kutlamaları, bu yıl halka açık şekilde gerçekleştirildi. ABD’nin farklı eyaletlerinden ve ABD dışından gelen turistler, yağmurlu havaya aldırış etmeden Times Meydanı’nı doldurdu. Çeşitli konser ve dans performanslarıyla eğlenen katılımcılar, saatler gece yarısını gösterdiğinde rengarenk havai fişek gösterileri eşliğinde 2023’e ’merhaba’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.