Yalova’da müzeler, 1 ocakta kapalı olacak

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 10:34, Güncelleme: 28.12.2022 - 10:30 620+ kez okundu.
 

Yalova’da müzeler, 1 ocakta kapalı olacak

Yalova’da müzeler, 1 ocakta kapalı olacak
Yalova Belediyesi’ne bağlı müzeler, 1 Ocak 2023 Pazar günü yılbaşı münasebetiyle kapalı olacak.Pazartesi günleri haricinde açık olan ve Kültür Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzeler, 1 Ocak Pazar günü yılbaşı münasebetiyle kapalı olacak. Yalova’nın en çok turist alan bölgelerinden olan Yürüyen Köşk, Kent Müzesi ve kağıt yapımının birebir anlatılarak uygulamalı olarak yapıldığı İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi, 1 ocak pazar günü kapalı olacak. 2 ocak pazartesi günü de müzeler için uygulanan resmi tatilin akabinde 3 ocak salı günü 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilere açılacak.
Yalova’da müzeler, 1 ocakta kapalı olacak
Yalova Belediyesi’ne bağlı müzeler, 1 Ocak 2023 Pazar günü yılbaşı münasebetiyle kapalı olacak.
Pazartesi günleri haricinde açık olan ve Kültür Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzeler, 1 Ocak Pazar günü yılbaşı münasebetiyle kapalı olacak. Yalova’nın en çok turist alan bölgelerinden olan Yürüyen Köşk, Kent Müzesi ve kağıt yapımının birebir anlatılarak uygulamalı olarak yapıldığı İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi, 1 ocak pazar günü kapalı olacak. 2 ocak pazartesi günü de müzeler için uygulanan resmi tatilin akabinde 3 ocak salı günü 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilere açılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.