Pınar Karşıyaka, zirveye oynuyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 10:33, Güncelleme: 28.12.2022 - 10:21 1158+ kez okundu.
 

Pınar Karşıyaka, zirveye oynuyor

Pınar Karşıyaka, zirveye oynuyor
Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde üst üste aldığı 6 galibiyetle puan tablosunda 3. sıraya kadar yükseldi ve zirveyi yakından takip etmeye başladı.Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, sezona galibiyetlerle başlasa da sonrasında arka arkaya aldığı 3 mağlubiyetle kötü bir periyoda girmişti. Bu süreci atlatmak isteyen Kaf-Kaf, 7. hafta sahasında oynadığı Merkezendi maçıyla çıkışa geçti ve üst üste oynadığı A.Efes, Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka, Frutti Extra Bursaspor ve Gaziantep Basketbol maçlarından galibiyetle ayrılarak bir çıkış yakalamış oldu. Böylece yeşil-kırmızılılar, ligde aldığı 9 galibiyetle puan tablosunda 3. sıraya kadar yükseldi ve zirve yarışına ortak oldu.Öte yandan İzmir temsilcisi, hafta sonunda Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak.
Pınar Karşıyaka, zirveye oynuyor
Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde üst üste aldığı 6 galibiyetle puan tablosunda 3. sıraya kadar yükseldi ve zirveyi yakından takip etmeye başladı.
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, sezona galibiyetlerle başlasa da sonrasında arka arkaya aldığı 3 mağlubiyetle kötü bir periyoda girmişti. Bu süreci atlatmak isteyen Kaf-Kaf, 7. hafta sahasında oynadığı Merkezendi maçıyla çıkışa geçti ve üst üste oynadığı A.Efes, Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka, Frutti Extra Bursaspor ve Gaziantep Basketbol maçlarından galibiyetle ayrılarak bir çıkış yakalamış oldu. Böylece yeşil-kırmızılılar, ligde aldığı 9 galibiyetle puan tablosunda 3. sıraya kadar yükseldi ve zirve yarışına ortak oldu.
Öte yandan İzmir temsilcisi, hafta sonunda Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.