Mahalle ve çarşı bekçileri gecelerin huzurunu sağlıyor

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2022 - 12:18, Güncelleme: 23.12.2022 - 12:18 795+ kez okundu.
 

Mahalle ve çarşı bekçileri gecelerin huzurunu sağlıyor

Mahalle ve çarşı bekçileri gecelerin huzurunu sağlıyor
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde mahalle ve çarşı bekçileri sokak sokak, cadde cadde devriye gezerek geceleri yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı etkin bir mücadele sergiliyor. Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, çarşı ve mahallelerin kontrol altına alınması amacıyla Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan mahalle ve çarşı bekçileri gece sabaha kadar devriye geziyor. Gecelerin huzur ve güven unsuru çarşı ve mahalle bekçileri meydana gelebilecek en ufak bir olaya karşı bile etkin ve caydırıcı rol üstleniyor. Bekçiler sokaklarda otomobilleri, camileri, okulları, apartmanları, kabristanlıkları, parkları ve hemen hemen her yeri devriye gezip kontrol altında tutarak halkın geceleri huzur ve güvende geçirmesini sağlıyor.
Mahalle ve çarşı bekçileri gecelerin huzurunu sağlıyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde mahalle ve çarşı bekçileri sokak sokak, cadde cadde devriye gezerek geceleri yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı etkin bir mücadele sergiliyor.
Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, çarşı ve mahallelerin kontrol altına alınması amacıyla Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan mahalle ve çarşı bekçileri gece sabaha kadar devriye geziyor. Gecelerin huzur ve güven unsuru çarşı ve mahalle bekçileri meydana gelebilecek en ufak bir olaya karşı bile etkin ve caydırıcı rol üstleniyor. Bekçiler sokaklarda otomobilleri, camileri, okulları, apartmanları, kabristanlıkları, parkları ve hemen hemen her yeri devriye gezip kontrol altında tutarak halkın geceleri huzur ve güvende geçirmesini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.