Umreye gidecek olan vatandaşlar bilgilendirildi

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2022 - 09:26, Güncelleme: 23.12.2022 - 09:26 720+ kez okundu.
 

Umreye gidecek olan vatandaşlar bilgilendirildi

Koçarlı’da umreye gidecek olan vatandaşlar bilgilendirildi
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde umreye gitmek için Koçarlı Müftülüğü’ne başvuran vatandaşlar bilgilendirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği ’2. Dönem Umre Turları’ çerçevesinde Koçarlı İlçe Müftülüğü, umreye gitmek için müftülüğe başvuran vatandaşların başvuru işlemlerini gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerin ardından İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru, kutsal topraklara gitmek üzere müftülüğe başvuran vatandaşlara yönelik, Hacı Ahmet Özbaş Camii’nde seminer gerçekleştirdi. Manevi bir iklime hazırlık yapan vatandaşlara umrenin ehemmiyeti ve fazileti anlatıldı. Ayrıca umrede dikkat edilmesi gerekenlere de değinildi. Seminer sonunda yapılan dualarla birlikte program sonlandı.
Koçarlı’da umreye gidecek olan vatandaşlar bilgilendirildi

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde umreye gitmek için Koçarlı Müftülüğü’ne başvuran vatandaşlar bilgilendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği ’2. Dönem Umre Turları’ çerçevesinde Koçarlı İlçe Müftülüğü, umreye gitmek için müftülüğe başvuran vatandaşların başvuru işlemlerini gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerin ardından İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru, kutsal topraklara gitmek üzere müftülüğe başvuran vatandaşlara yönelik, Hacı Ahmet Özbaş Camii’nde seminer gerçekleştirdi.

Manevi bir iklime hazırlık yapan vatandaşlara umrenin ehemmiyeti ve fazileti anlatıldı. Ayrıca umrede dikkat edilmesi gerekenlere de değinildi. Seminer sonunda yapılan dualarla birlikte program sonlandı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.