Zelenskiy’den cephe hattına sürpriz ziyaret!

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 16:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 16:09 982+ kez okundu.
 

Zelenskiy’den cephe hattına sürpriz ziyaret!

Zelenskiy’den cephe hattında yer alan Bakhmut’a sürpriz ziyaret
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusuyla şiddetli çatışmaların yaşandığı Bakhmut kentini ziyaret etti. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ağustos ayından bu yana Rusya ile şiddetli çatışmalara sahne olan Donetsk bölgesindeki Bakhmut kentine ziyaret gerçekleştirdi. Zelenskiy, sürpriz ziyaretinde kenti Rus ordusuna karşı savunan Ukraynalı askerlerle bir araya geldi. Askerlere ödüllerini takdim eden Zelenskiy, Rus ordusunun saldırılarını püskürtürken gösterdikleri cesaretten dolayı askerlere teşekkür etti. Zelenskiy ayrıca komutandan operasyonel durum, lojistik destek önerileri hakkında rapor aldı. Zelenskiy ve beraberindekiler, savaşta hayatını kaybeden asker için de 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Bakhmut kenti, savaşın başladığı 24 Şubat’tan bu yana Ukrayna’nın kontrolünde kaldı. Rus bombardımanları sonucu harabeye dönen kentte şiddetli çatışmalar sürüyor.
Zelenskiy’den cephe hattında yer alan Bakhmut’a sürpriz ziyaret

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusuyla şiddetli çatışmaların yaşandığı Bakhmut kentini ziyaret etti.
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ağustos ayından bu yana Rusya ile şiddetli çatışmalara sahne olan Donetsk bölgesindeki Bakhmut kentine ziyaret gerçekleştirdi. Zelenskiy, sürpriz ziyaretinde kenti Rus ordusuna karşı savunan Ukraynalı askerlerle bir araya geldi. Askerlere ödüllerini takdim eden Zelenskiy, Rus ordusunun saldırılarını püskürtürken gösterdikleri cesaretten dolayı askerlere teşekkür etti. Zelenskiy ayrıca komutandan operasyonel durum, lojistik destek önerileri hakkında rapor aldı. Zelenskiy ve beraberindekiler, savaşta hayatını kaybeden asker için de 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Bakhmut kenti, savaşın başladığı 24 Şubat’tan bu yana Ukrayna’nın kontrolünde kaldı. Rus bombardımanları sonucu harabeye dönen kentte şiddetli çatışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.