Kocaeli’ye 20 yeni futbol sahası

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 10:55, Güncelleme: 12.12.2022 - 10:47 1044+ kez okundu.
 

Kocaeli’ye 20 yeni futbol sahası

Kocaeli’ye 20 yeni futbol sahası
Kocaeli’de kent genelinde yapılacak 20 yeni futbol sahasının ihalesi toplu gerçekleştirildi. İhalede 8 firma teklif verirken, teklifler değerlendirilmek üzere incelemeye alındı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente yapılacak 20 yeni futbol sahası için ihale düzenlendi. Elektronik ihaleye 8 firma teklif verirken, bu tekliflerin en düşüğü 33 milyon 14 bin 330 TL oldu. Tekliflerin komisyon tarafından incelenip sonra değerlendirmeye alınacağı belirtildi.İhaleyi kazanan yüklenici firma, planlanan 27x42 metre boyutlarında 20 sentetik çim halı saha için, etrafı 40x40x3 galvaniz kafes tel aydınlatma sistemleri kale direkleri ve filelerin yapımını üstlenecek. Çalışmalar sözleşmelerin imzasından 10 gün sonra yer teslimi yapılarak başlanacak. Spor tesisi, yer tesliminden sonra yaklaşık 730 günde tamamlanacak.
Kocaeli’ye 20 yeni futbol sahası
Kocaeli’de kent genelinde yapılacak 20 yeni futbol sahasının ihalesi toplu gerçekleştirildi. İhalede 8 firma teklif verirken, teklifler değerlendirilmek üzere incelemeye alındı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente yapılacak 20 yeni futbol sahası için ihale düzenlendi. Elektronik ihaleye 8 firma teklif verirken, bu tekliflerin en düşüğü 33 milyon 14 bin 330 TL oldu. Tekliflerin komisyon tarafından incelenip sonra değerlendirmeye alınacağı belirtildi.
İhaleyi kazanan yüklenici firma, planlanan 27x42 metre boyutlarında 20 sentetik çim halı saha için, etrafı 40x40x3 galvaniz kafes tel aydınlatma sistemleri kale direkleri ve filelerin yapımını üstlenecek. Çalışmalar sözleşmelerin imzasından 10 gün sonra yer teslimi yapılarak başlanacak. Spor tesisi, yer tesliminden sonra yaklaşık 730 günde tamamlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.