Belediye otobüsü bir anda alev aldı!

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2022 - 11:43, Güncelleme: 05.12.2022 - 11:43 1095+ kez okundu.
 

Belediye otobüsü bir anda alev aldı!

Belediye otobüsü bir anda alev aldı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde seyir halindeki belediye otobüsü bir anda alev aldı. Yangın, sürücü ve vatandaşların müdahalesi sonrasında söndürüldü. Yangın, Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 41 BR 338 plakalı belediye otobüsünde yangın çıktı. Otobüsün bir anda alev aldığını fark eden sürücü, aracını durdurarak yangına, yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Sürücü ve vatandaşların bu müdahalesi sonrasında yangın büyümeden söndürüldü. Yangın anı ise bir vatandaşın cep telefonu tarafından kaydedildi.
Belediye otobüsü bir anda alev aldı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde seyir halindeki belediye otobüsü bir anda alev aldı. Yangın, sürücü ve vatandaşların müdahalesi sonrasında söndürüldü.
Yangın, Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 41 BR 338 plakalı belediye otobüsünde yangın çıktı. Otobüsün bir anda alev aldığını fark eden sürücü, aracını durdurarak yangına, yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Sürücü ve vatandaşların bu müdahalesi sonrasında yangın büyümeden söndürüldü. Yangın anı ise bir vatandaşın cep telefonu tarafından kaydedildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.