Ülkemizde kaç tane daha sahte doktor var?

SAĞLIK 02.12.2022 - 12:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 12:25 5575+ kez okundu.
 

Ülkemizde kaç tane daha sahte doktor var?

Son günlerde gündeme damga vuran olayların en önemlilerinden biri sahte doktorlar oldu.
Son günlerde gündeme damga vuran olayların en önemlilerinden biri sahte doktorlar oldu.   Eylem Koç / Özel Haber   Türkiye günlerdir Çerkezköy’deki sahte doktor olayını konuşuyor. Kendi kendine çiçek bile gönderen bu kadının ameliyatlara girip girmediği konusu ise belirsizliğini koruyor.   Tüm bu konular tartışılırken, gündeme ambulansta yakalanan bir sahte doktor meselesi daha düştü! Beyin kanaması geçiren bir hastayı Van'dan İstanbul'a naklederken Erzincan civarında polislerin durdurduğu ambulansta yakalandı. Polislere kendisini doktor olarak tanıtan bu şahısın, aslında doktor olmadığı polislerin dikkati sonucu kısa sürede anlaşıldı.   Son günlerde art arda yaşanan sahte doktor krizinin ardından vatandaş “Hangi doktorun gerçek doktor olup olmadığını nereden bileceğiz?” sorusunu sormaya başladı.
Son günlerde gündeme damga vuran olayların en önemlilerinden biri sahte doktorlar oldu.

Son günlerde gündeme damga vuran olayların en önemlilerinden biri sahte doktorlar oldu.

 

Eylem Koç / Özel Haber

 

Türkiye günlerdir Çerkezköy’deki sahte doktor olayını konuşuyor. Kendi kendine çiçek bile gönderen bu kadının ameliyatlara girip girmediği konusu ise belirsizliğini koruyor.

 

Tüm bu konular tartışılırken, gündeme ambulansta yakalanan bir sahte doktor meselesi daha düştü!

Beyin kanaması geçiren bir hastayı Van'dan İstanbul'a naklederken Erzincan civarında polislerin durdurduğu ambulansta yakalandı. Polislere kendisini doktor olarak tanıtan bu şahısın, aslında doktor olmadığı polislerin dikkati sonucu kısa sürede anlaşıldı.

 

Son günlerde art arda yaşanan sahte doktor krizinin ardından vatandaş “Hangi doktorun gerçek doktor olup olmadığını nereden bileceğiz?” sorusunu sormaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.