Altın yatırımcıları dikkat!

FİNANS/EKONOMİ 02.12.2022 - 11:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 11:41 5065+ kez okundu.
 

Altın yatırımcıları dikkat!

Konunun uzmanları önümüzdeki günlerde önemli bir yatırım aracı olan altında flaş gelişmeler bekliyor.
Konunun uzmanları önümüzdeki günlerde önemli bir yatırım aracı olan altında flaş gelişmeler bekliyor.   Eylem Koç / Özel Haber   İslam Memiş piyasalardaki durumu şöyle değerlendirdi: “ABD ekonomisine ilişkin verilerin piyasalar üzerindeki fiyatlandırma etkileri devam ederken FED’in son toplantı tutanakları yayınlandı. Tutanakların yayınlanmasının ardından altın piyasasında yükselme etkili oldu.” Memiş’in altın piyasalarındaki yorumu ise 2023'te her şeyin tam tersine dönecek olması iddiası…  Memiş, “Doların neden değer kaybettiği, altın, sterlin, gümüş gibi yatırım araçlarının da değerinin arttığını şimdiden görebiliyoruz. 2023'te bu ezberler bozulabilir iddiası gündeme bomba gibi düştü.” değerlendirmesinde bulundu. İslam Memiş insanlara zorla konulan testlerin yapılması, sokak olaylarının siyasi boyutlara gelmesinin piyasalarda kargaşaya neden olabileceğini söyledi. Memiş, “Yeniden kapanma mı geliyor? Eğer yeniden bir kapanma olursa yeniden bir ekonomik krizle sonuçlanır. Bu tedirginlik halidir, dikkat etmek gerek” dedi.
Konunun uzmanları önümüzdeki günlerde önemli bir yatırım aracı olan altında flaş gelişmeler bekliyor.

Konunun uzmanları önümüzdeki günlerde önemli bir yatırım aracı olan altında flaş gelişmeler bekliyor.

 

Eylem Koç / Özel Haber

 

İslam Memiş piyasalardaki durumu şöyle değerlendirdi: “ABD ekonomisine ilişkin verilerin piyasalar üzerindeki fiyatlandırma etkileri devam ederken FED’in son toplantı tutanakları yayınlandı. Tutanakların yayınlanmasının ardından altın piyasasında yükselme etkili oldu.”

Memiş’in altın piyasalarındaki yorumu ise 2023'te her şeyin tam tersine dönecek olması iddiası…  Memiş, “Doların neden değer kaybettiği, altın, sterlin, gümüş gibi yatırım araçlarının da değerinin arttığını şimdiden görebiliyoruz. 2023'te bu ezberler bozulabilir iddiası gündeme bomba gibi düştü.” değerlendirmesinde bulundu. İslam Memiş insanlara zorla konulan testlerin yapılması, sokak olaylarının siyasi boyutlara gelmesinin piyasalarda kargaşaya neden olabileceğini söyledi.

Memiş, “Yeniden kapanma mı geliyor? Eğer yeniden bir kapanma olursa yeniden bir ekonomik krizle sonuçlanır. Bu tedirginlik halidir, dikkat etmek gerek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.