Sağlık-Sen'de kılıçlar çekildi!

SAĞLIK 05.07.2022 - 12:20, Güncelleme: 05.07.2022 - 12:20 2697+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen'de kılıçlar çekildi!

Sağlık Sen Genel Merkezi seçim süreci yaklaştıkça karışmaya saflar netleşmeye başladı.
Semih Durmuş'a yakınlığı ile bilinen aynı zamanda Genel Merkez Denetleme Kurulu üyesi Feleytun Fatih Gönç'ün dün gece usulsüz şekilde delege müracaatı alıp delege seçimini oldu bittiye getirme girişimini Semih Durmuş'un bilgisi dahilinde yaptığı Genel Merkez sayfasından delege sürecinin başladığına dair ilanında ekran görüntüsü alındıktan sonra kaldırıldığı bu durum karşısında Hatay'da aday olma hazırlığı yapan grubun tepkisi üzerine Genel Merkeze başvurması üzerine Semih Durmuş'un itirazına rağmen Durali Bak'inin yönetimde üç kişi ile birlikte operasyon yaptığı Denetleme Kurulu üyesi Feleytun Gönç'ü Disiplin Kurulu kararı ile iki ay uzaklaştırdığı ve Genel Başkan yardımcısı Mahmut Faruk Doğan'ı da kayyum olarak atattırdığı konuşulmakta.   MAHMUT KAÇAR SEMİH DURMUŞUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİMİ?   Semih Durmuş'u Genel Merkeze taşıyan Mahmut Kaçar'ın olaylara sessiz kalması Semih Durmuş'u gözden çıkarmış olduğu konuşuluyor. Daha Genel Merkez seçimlerine 7 ay bir süre olmasına rağmen Genel Merkezin ısınması ilerleyen günlerde daha büyük hareketlilik yaşanacağını gösteriyor. Durali Baki'nin bir çok şube üzerinde etkin olduğu ve seçimleri kazanmasında kesin gözüyle bakıldığı genel merkeze muhalif şubelerin de Durali Baki'yi destekledikleride kulis bilgileri arasında.
Sağlık Sen Genel Merkezi seçim süreci yaklaştıkça karışmaya saflar netleşmeye başladı.
Semih Durmuş'a yakınlığı ile bilinen aynı zamanda Genel Merkez Denetleme Kurulu üyesi Feleytun Fatih Gönç'ün dün gece usulsüz şekilde delege müracaatı alıp delege seçimini oldu bittiye getirme girişimini Semih Durmuş'un bilgisi dahilinde yaptığı Genel Merkez sayfasından delege sürecinin başladığına dair ilanında ekran görüntüsü alındıktan sonra kaldırıldığı bu durum karşısında Hatay'da aday olma hazırlığı yapan grubun tepkisi üzerine Genel Merkeze başvurması üzerine Semih Durmuş'un itirazına rağmen Durali Bak'inin yönetimde üç kişi ile birlikte operasyon yaptığı Denetleme Kurulu üyesi Feleytun Gönç'ü Disiplin Kurulu kararı ile iki ay uzaklaştırdığı ve Genel Başkan yardımcısı Mahmut Faruk Doğan'ı da kayyum olarak atattırdığı konuşulmakta.
 
MAHMUT KAÇAR SEMİH DURMUŞUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİMİ?
 
Semih Durmuş'u Genel Merkeze taşıyan Mahmut Kaçar'ın olaylara sessiz kalması Semih Durmuş'u gözden çıkarmış olduğu konuşuluyor.
Daha Genel Merkez seçimlerine 7 ay bir süre olmasına rağmen Genel Merkezin ısınması ilerleyen günlerde daha büyük hareketlilik yaşanacağını gösteriyor.
Durali Baki'nin bir çok şube üzerinde etkin olduğu ve seçimleri kazanmasında kesin gözüyle bakıldığı genel merkeze muhalif şubelerin de Durali Baki'yi destekledikleride kulis bilgileri arasında.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.