TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI YAZ OKULLARINDA HEYECAN DORUKTA

GÜNDEM/GÜNCEL 02.07.2022 - 18:48, Güncelleme: 02.07.2022 - 18:48 2949+ kez okundu.
 

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI YAZ OKULLARINDA HEYECAN DORUKTA

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Gençlik Vakfı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Türkiye Gençlik Vakfı Manisa temsilciliği tarafından gerçekleştirilen yaz okulları öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir Coşku ile karşılanıyor.
Türkiye Gençlik Vakfı Manisa Ortokul koordinatörü Ferhat Yıldız; 2 aylık yoğun ve koordineli bir çalışma neticesinde gerçekleşen ve 20 Haziran pazartesi günü başlayan 7 haftalık bu program, her günü birbirinden eğlenceli etkinlikler ile hız kesmeden devam ediyor. Manisa genelinde 10 okulda gerçekleştirdiğimiz yaz Okulumuzun 60 kişilik öğretmen kadromuz 1300'ün üzerinde öğrencimiz ve 12 farklı branş (Elifba, kur'an-ı Kerim, adabı muaşeret, değerler eğitimi, Osmanlıca, ingilizce, akıl ve zeka oyunları, diksiyon, drama, beden eğitimi, yüzme, okçuluk gibi) ile çocuklarımızı eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyoruz." dedi. Türkiye Gençlik Vakfı Manisa İl Temsilcisi Osman Güreser; "Bir Yaz Bin Gelecek" parolasıyla yola çıktığımız yaz okullarımızda Dini, bilimsel ve sportif etkinliklerimizle öğrencilerimizin "kendini gerçekleştirme" çabalarına katkıda bulunuyoruz. Yaz okullarımız Şehzadeler İlçemizde ; İstiklal İlkokulu, Müftü Alim Efendi İmamhatip ortaokulu,85.Yıl Çok Programlı Anadolu lisesi, Selahaddin Eyyubi İmamhatip ortaokulu, Yunusemre ilçemizde ; Ticaret lisesi, Hasan Türek lisesi, Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu, Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu, Soma ilçemizde; Soma Yunusemre Ortaokulu Salihli İlçemizde; Şahin Şen Kız İmamhatip ortaokulunda devam etmektedir. Bu noktada bizi yalnız bırakmayan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim." diye konuştu. Tügva Manisa Yaz okulları kayıtları hala devam ediyor
Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Gençlik Vakfı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Türkiye Gençlik Vakfı Manisa temsilciliği tarafından gerçekleştirilen yaz okulları öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir Coşku ile karşılanıyor.

Türkiye Gençlik Vakfı Manisa Ortokul koordinatörü Ferhat Yıldız; 2 aylık yoğun ve koordineli bir çalışma neticesinde gerçekleşen ve 20 Haziran pazartesi günü başlayan 7 haftalık bu program, her günü birbirinden eğlenceli etkinlikler ile hız kesmeden devam ediyor.
Manisa genelinde 10 okulda gerçekleştirdiğimiz yaz Okulumuzun 60 kişilik öğretmen kadromuz 1300'ün üzerinde öğrencimiz ve 12 farklı branş (Elifba, kur'an-ı Kerim, adabı muaşeret, değerler eğitimi, Osmanlıca, ingilizce, akıl ve zeka oyunları, diksiyon, drama, beden eğitimi, yüzme, okçuluk gibi) ile çocuklarımızı eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyoruz." dedi. Türkiye Gençlik Vakfı Manisa İl Temsilcisi Osman Güreser; "Bir Yaz Bin Gelecek" parolasıyla yola çıktığımız yaz okullarımızda Dini, bilimsel ve sportif etkinliklerimizle öğrencilerimizin "kendini gerçekleştirme" çabalarına katkıda bulunuyoruz. Yaz okullarımız Şehzadeler İlçemizde ; İstiklal İlkokulu, Müftü Alim Efendi İmamhatip ortaokulu,85.Yıl Çok Programlı Anadolu lisesi, Selahaddin Eyyubi İmamhatip ortaokulu, Yunusemre ilçemizde ; Ticaret lisesi, Hasan Türek lisesi, Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu, Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu, Soma ilçemizde; Soma Yunusemre Ortaokulu Salihli İlçemizde; Şahin Şen Kız İmamhatip ortaokulunda devam etmektedir. Bu noktada bizi yalnız bırakmayan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim." diye konuştu. Tügva Manisa Yaz okulları kayıtları hala devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.