Zamlardan simitte nasibini aldı!

FİNANS/EKONOMİ 01.07.2022 - 18:20, Güncelleme: 01.07.2022 - 18:20 3182+ kez okundu.
 

Zamlardan simitte nasibini aldı!

Ülkede neredeyse her şeye gelen zamların ardından bir zamda simide yapıldı.
Asgari ücret bugün açıklanacak ama gelen zamlar dur durak bilmiyor. İstanbul'da bugünden itibaren zamlı satışa sunulan 100 gramlık simit, çatal, açma ve kek yüzde 25 artışla 5 liraya yükseldi. Fiyat tarifesi İstanbul UN-İŞ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği imzasıyla tüm simitçi esnafına gönderildi.
Ülkede neredeyse her şeye gelen zamların ardından bir zamda simide yapıldı.

Asgari ücret bugün açıklanacak ama gelen zamlar dur durak bilmiyor. İstanbul'da bugünden itibaren zamlı satışa sunulan 100 gramlık simit, çatal, açma ve kek yüzde 25 artışla 5 liraya yükseldi.

Fiyat tarifesi İstanbul UN-İŞ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği imzasıyla tüm simitçi esnafına gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.