Denizden döviz çıktı

FİNANS/EKONOMİ 16.06.2022 - 14:45, Güncelleme: 16.06.2022 - 14:54 2431+ kez okundu.
 

Denizden döviz çıktı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) "Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2021" araştırmasının sonuçları açıklandı.
Merkezi Muğla’da bulunan Kılıç Deniz’e bağlı KLC Dış Ticaret 262 milyon dolarlık ihracat rakamıyla, 2021 yılında da Su Ürünleri ve Hayvansal Mamüller sektöründe Türkiye’nin ihracat şampiyonu olarak ödüle layık görüldü. Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) 29. Olağan Genel Kurulu ile 2021 yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, Kılıç Deniz’e bağlı Dış Ticaret firması KLC bu yıl da sektöründe şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. Törende, İhracat Şampiyonluğu ödülünü KLC Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile TİM Başkanı İsmail Gülle’nin elinden teslim aldı.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) "Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2021" araştırmasının sonuçları açıklandı.

Merkezi Muğla’da bulunan Kılıç Deniz’e bağlı KLC Dış Ticaret 262 milyon dolarlık ihracat rakamıyla, 2021 yılında da Su Ürünleri ve Hayvansal Mamüller sektöründe Türkiye’nin ihracat şampiyonu olarak ödüle layık görüldü.


Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) 29. Olağan Genel Kurulu ile 2021 yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, Kılıç Deniz’e bağlı Dış Ticaret firması KLC bu yıl da sektöründe şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. Törende, İhracat Şampiyonluğu ödülünü KLC Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile TİM Başkanı İsmail Gülle’nin elinden teslim aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.